S-a aflat de ce a dispărut Valentina Pelinel din prim plan. Se pare că nu mai e pe primul loc în inima lui Borcea

Valentina Pelinel a dispărut de ceva vreme din lumina reflectoarelor, după ce într-o vreme făcea turul posturilor TV şi al evenimentelor mondene, în special după ce divorţul lui Cristi Borcea de Alina Vidican s-a oficializat. Iar Libertatea scrie că această discreţie subită are dedesubturi destul de dureroase pentru blonda care i-a dăruit un fiu fostului acţionar dinamovist încă dinainte ca acesta să divorţeze pentru a doua oară.

RomaniaTV.net
19 mart. 2017, 14:08
S-a aflat de ce a dispărut Valentina Pelinel din prim plan. Se pare că nu mai e pe primul loc în inima lui Borcea

Valentina Pelinel are o rivală în patul iubitului ei, devenit oficial abia anul trecut când a divorțat de Alina Vidican, scrie libertatea.ro. După nici şase luni de la divorţul care l-a făcut pe Borcea un bărbat liber să se însoare cu Pelinel, Valentina se pare că este la un pas de a fi înlocuită în patul omului de afaceri aflat în prezent în închisoare.

Din ce în ce mai multe zvonuri și dezvăluiri ale apropiaților cuplului susțin că lui Borcea i s-au cam aprins călcâiele după o brunetă focoasă din showbiz. Deocamdată fostul acţionar dinamovist, condamnat în Dosarul Transferurilor, nu a dezvăluit nimănui cine este noua sa „ţintă”, dar apropiaţi ai acestuia au început să bârfească deja că ar urma să îi ia faţa Valentinei Pelinel.