S-a aflat: greșeala Simonei Halep în relația cu Toni Iuruc. Ce s-a întâmplat, de fapt și cum s-a ajuns la divorț

Simona și Toni Iuruc au divorțat amiabil pe 8 septembrie 2022, deși urmau să se căsătorească religios pe 13 noiembrie, la Cazino Sinaia. La mai bine de jumătate de an de la ruptură, noi informații picante au ieșit la suprafață.

22 apr. 2023, 12:47
S-a aflat: greșeala Simonei Halep în relația cu Toni Iuruc. Ce s-a întâmplat, de fapt și cum s-a ajuns la divorț

Conform apropiaților sportivei, se pare că decizia de a divorța a fost luată la impuls și că acum Halep ar regreta separarea de fostul soț, dat fiind că nu a analizat situația din mai multe perspective, susțin sursele Orange Sport.

De asemenea, sportiva s-a închis în ea. Acum comunică doar cu familia, cei apropiaţi şi cu prietena sa cea mai bună, o explicaţie pentru care a fost reţinută în declaraţii publice.

 

Moment de cumpănă în cariera Simonei Halep

 

Simona Halep ocupă locul 26 în clasamentul WTA, cu toate că nu mai evoluează de mai bine de şase luni, mai precis de la US Open 2022, fiind suspendată provizoriu pentru dopaj.

În timp ce aşteaptă un prim verdict de la Sport Revolutions, un tribunal independent din Londra, în cazul de dopaj, Simona Halep a primit o veste proastă chiar de Paşte. TennisUpToDate anunță că revenirea fostului lider WTA pe terenul de tenis pentru Roland Garros 2023 este imposibilă, deoarece verdictul în acest caz întârzie să fie dat. Astfel, întoarcerea Simonei Halep pe terenul de tenis pare tot mai puțin probabilă.

„Este una dintre cele mai mari sportive pe care le-a avut ţara asta. Îmi pare rău că trece prin aceste momente. Mă îngrijorează că se prelungeşte atât de mult situaţia. Sper să nu fie o pedeapsă, dar deja stă de foarte mult timp şi nu ştie ce să facă. Deja, practic, ea ispăşeşte o suspendare. Nu joacă de atât de mult timp. Sper să fie nevinovată şi să găsească ea o variantă să fie despăgubită pentru această perioadă. Sunt amărât şi nici nu o pot ajuta. Cu siguranţă nu este acesta finalul de carieră pentru Simona Halep”, a declarat Dragoş Luscan, kinetoterapeutul și preparatorul fizic care a colaborat cu Simona Halep.