Veste neagră despre Simona Halep. Anunţul oficial care îi îngroapă cariera: adio, tenis!

Simona Halep ocupă locul 26 în clasamentul WTA, cu toate că nu mai evoluează de mai bine de şase luni, mai precis de la US Open 2022, fiind suspendată provizoriu pentru dopaj.

17 apr. 2023, 09:38
Veste neagră despre Simona Halep. Anunţul oficial care îi îngroapă cariera: adio, tenis!
Lovitură devastatoare primită de Simona Halep. Anunţ oficial de la WTA, decizia este definitivă!

Veste neagră despre Simona Halep. În timp ce aşteaptă un prim verdict de la Sport Revolutions, un tribunal independent din Londra, în cazul de dopaj, Simona Halep a primit o veste proastă chiar de Paşte. TennisUpToDate anunță că revenirea fostului lider WTA pe terenul de tenis pentru Roland Garros 2023 este imposibilă, deoarece verdictul în acest caz întârzie să fie dat. Astfel, întoarcerea Simonei Halep pe terenul de tenis pare tot mai puțin probabilă.

Citeşte şi: Ce se întâmplă cu Simona Halep. Prima reacţie despre retragerea din tenis: „Îmi pare rău”

Simona Halep speră însă să revină în circuitul profesionist și să continue să obțină victorii importante în cadrul competițiilor internaționale. În acest sens, obiectivul principal este să se pregătească intens pentru Roland Garros, dar și pentru alte turnee de anvergură, precum Wimbledon sau US Open.

Citeşte şi: Simona Halep profită de o nouă amânare a procesului pentru doping şi a plecat din nou în vacanţă. Cu cine călătoreşte fosta campioană de la Wimbledon şi Roland Garros GALERIE FOTO

„Este una dintre cele mai mari sportive pe care le-a avut ţara asta. Îmi pare rău că trece prin aceste momente. Mă îngrijorează că se prelungeşte atât de mult situaţia. Sper să nu fie o pedeapsă, dar deja stă de foarte mult timp şi nu ştie ce să facă. Deja, practic, ea ispăşeşte o suspendare. Nu joacă de atât de mult timp. Sper să fie nevinovată şi să găsească ea o variantă să fie despăgubită pentru această perioadă. Sunt amărât şi nici nu o pot ajuta. Cu siguranţă nu este acesta finalul de carieră pentru Simona Halep”, a spus Dragoş Luscan, kinetoterapeutul și preparatorul fizic care a colaborat cu Simona Halep.