S-a aflat la ce post de televiziune va prezenta Mădălin Ionescu. Nu revine la Kanal D

S-a aflat la ce post de televiziune va prezenta Mădălin Ionescu. În ultimele zile s-a tot discutat despre revenirea jurnalistului TV, după ce, chiar soţia lui, Cristina Şişcanu, a făcut dezvăluirea. Nu a dorit să ofere detalii, însă acum se ştie.

16 feb. 2021, 15:55
S-a aflat la ce post de televiziune va prezenta Mădălin Ionescu. Nu revine la Kanal D
S-a aflat la ce post de televiziune va prezenta Mădălin Ionescu.

S-a aflat la ce post de televiziune va prezenta Mădălin Ionescu. Dacă toată lumea se aştepta ca jurnalistul să revină la Kanal D, acolo fiind ultima oară înainte să renunţe la TV, ei bine Mădălin urmează să prezinte o emisiune la Metropola TV, postul deținut de Consiliul Local Voluntari, condus de Florentin Pandele.

Citeşte şi: Mădălin Ionescu, declaraţii exclusive despre vaccin: „S-au pliat băieţi deştepţi care scot bani frumoşi”

S-a aflat la ce post de televiziune va prezenta Mădălin Ionescu

Prezentatorul ar fi acceptat deja oferta şi ar urma să intre cu o emisiune pe seară, scrie Paginademedia.ro. La Metropola TV, Mădălin Ionescu ar lucra cu Claudiu Perusco, fost producător general la Antena 1, cel care l-a adus pe realizatorul TV de la Național TV la postul Intact, în urmă cu mulți ani.

Potrivit sursei menţionate, Mădălin Ionescu nu a dorit să comenteze informația.

Mădălin Ionescu: „O să vina o epidemie de cazuri de cancer”

Mădălin Ionescu

a declarat într-un interviu, exclusiv pentru România TV, că „se estimeaza că o să vina o epidemie de cazuri de cancer, pentru că autoritățile medicale i-au ignorat sau pentru că oamenii s-au temut să intre în spitale”.

Sunt oameni care sunt în stare de orice. Asta o spune istoria. Eu am zis că OMS a eșuat în repetate randuri, a pornit acum cu frica de a nu eșua iar. Nu s-a justificat la început. În prima fază numărul morților nu a justificat declararea pandemiei. A fost o grabă uriașă a celor de la OMS care a generat un haos uriaș pe planetă, a creat uriașe pierderi economice, a distrus destine. Sunt peste 100 de milioane de oameni care și-au pierdut joburile.

Mulți au murit pentru că nu au fost băgate în seamă de sistemul medical. Se estimeaza că o să vina o epidemie de cazuri de cancer pentru că autoritățile medicale i-au ignorat sau pentru că oamenii s-au temut să intre în spitale.

Au fost neglijaţi pacienţi cu forme extreme. Una e să ai o problema medicala. Înțeleg că nu suntem singuri pe planetă și Romania nu-și permite sa răspundă presiunilor de afara. Puteau autoritățile române să administreze mai bine criza, să le ia și banii celor de la UE și să nu fie excese cu internările forțate. Asta e rezultatul gândirii lui Arafat.

Au fost oameni bogați cu forma în spital, că au fost suspecți sau pozitivi. Suntem singura țară din lume. Nici Ceaușescu nu avea acest curaj. Au fost cazuri de femei gravide și puse în saloane cu bolnavi de Covid. Ulterior au fost retestate și s-a descoperit că nu aveau așa ceva. Cine o să plătească pentru aceste eșecuri și decizii aberante?

 Au fost oameni sub tratament depistati pozitivi, sau au fost mutați și au paralizat și au murit, oameni care nu au mai putut să fie tratați corect. Protocoalele impuneau așteptarea rezultatului și s-au prapadit. Astea sunt fapte cu caracter penal, la un moment dat cineva o să plătească. Să nu creada că vor ramane fără consecinte juridice la nesfarsit„, ne-a mărturisit fostul prezentator.