S-a aflat legătura dintre Bursucu și Theo Rose: „Dacă se legau lucrurile și noi doi am fi fost împreună?”. Care este cea mai mare dezamăgire a artistei

S-a aflat legătura dintre Bursucu și Theo Rose. Artista fost invitată în primul podcast realizat de prezentatorul TV, unde a făcut mai multe dezvăluiri din viața sa. Pentru cine nu știe însă, cei doi au studiat la același liceu, artista fiind însă cu câteva generații mai mică decât prezentatorul TV.

02 apr. 2024, 23:21
S-a aflat legătura dintre Bursucu și Theo Rose: „Dacă se legau lucrurile și noi doi am fi fost împreună?”. Care este cea mai mare dezamăgire a artistei
S-a aflat legătura dintre Bursucu și Theo Rose

S-a aflat legătura dintre Bursucu și Theo Rose. La un moment dat, în timpul discuției, bărbatul și-a pus problema asupra ceea ce s-ar fi putut întâmpla dacă ei doi s-ar fi întâlnit pe holurile instituției de învățământ la vremea aceea și ar fi rămas împreună.

Citește și: Motivul pentru care Vlăduța Lupău nu vorbește cu Bursucu de ani de zile: „Poate într-o zi o să ne împăcăm. Am sărit calul, recunosc”

S-a aflat legătura dintre Bursucu și Theo Rose

Theo Rose: Eu te-am prins în vizită în liceu. Ca să înțelegeți, când venea Bursucu în liceu se dădea sfoară-n țară, tu făceai spectacole, dar toată lumea vorbea, erai Bursucu de la Dansez..

Bursucu: Tu realizezi că eu am făcut o emisiune cu Teo Trandafir și dacă se legau lucrurile cumva în viața asta și noi doi am fi fost împreună, trăiam acasă cu Theo Rose? Îți dai seama? Pe plan profesional eram cu Teo Trandafir, iar acasă cu Theo Rose. Era… dar nu s-a lipit.

Theo Rose: Era rău, îți zic eu.

Bursucu: De ce?

Theo Rose: Să-ți iei nebuna pe cap? Tu ai o femeie liniștită. Niciuna în genul nu-ți trebuia, atunci eram și mai și, abia acum mă așez.

Chiar dacă faptul că Theo a debutat în urmă cu ceva timp în actorie a uimit pe toată lumea, vedeta spune că, de fapt, ea și-a dorit extrem de mult să studieze la o facultate de profil. Vedeta considera că știe tot ce e necesar cu privire la muzică, motiv pentru care și-a dorit să încerce ceva nou.

„Eu n-am mai vrut să fac facultatea de muzică, mi se părea că deja în liceu învățasem suficient cât aveam nevoie în materie de teorie muzicală, câtă teorie să știi? Mi-am făcut treaba la liceu, după care am zis că pentru a face o facultate și să o și termin, trebuie să fie ceva care să-mi placă, am vrut să încep să lucrez. Eu atunci cântam la nunți cu sora mea, iar când am dat la facultate aveam câteva piese, dar nu prinseseră.”, a mai spus Theo Rose.

Care este cea mai mare dezamăgire a artistei

Artista a dezvăluit că niște oameni pe care conta extrem de mult, de care ea era extrem de atașată, au dezamăgit-o foarte tare. Însă, nu a vrut să dea niciun nume

Am fost și dezamăgită, a trecut timp de la ambele dezamăgiri. Nici nu știu dacă să zic. Prima dată când am fost dezamăgită a fost cu primii mei manageri, pentru că eu petreceam mare parte din timp cu ei, erau familie.

În momentul în care s-a produs ruptura, eu mi-am dorit asta, eu am cerut rezilierea, pentru că nu mai mergeau lucrurile, aveam nevoie de un mediu cu mulți oameni de la care să iau lucruri. A fost dureros, au fost niște discuții și, de fapt, ce s-a spus în acele discuții m-a durut.

A fost prima dezamăgire, pentru că îmi dădeam seama că la final lucrurile nu sunt în continuarea a ceea ce a fost, nu ținem cont de relația pe care am avut-o atâția ani.”, a dezvăluit Theo Rose, în cadrul podcastului realizat de Bursucu.