Motivul pentru care Vlăduța Lupău nu vorbește cu Bursucu de ani de zile: „Poate într-o zi o să ne împăcăm. Am sărit calul, recunosc”

Motivul pentru care Vlăduța Lupău nu vorbește cu Bursucu de ani de zile. Sunt două vedete extrem de iubite și apreciate de public, iar puțină lume știe că nu au rupt orice legătură. Totul ar fi plecat de la niște glume făcute de Bursucu la adresa cântăreței.

25 mart. 2024, 14:36
Motivul pentru care Vlăduța Lupău nu vorbește cu Bursucu de ani de zile: „Poate într-o zi o să ne împăcăm. Am sărit calul, recunosc”
Motivul pentru care Vlăduța Lupău nu vorbește cu Bursucu de ani de zile

Motivul pentru care Vlăduța Lupău nu vorbește cu Bursucu de ani de zile. Prezentatorul de la Kanal D recunoaște că a făcut un comentariu nefericit despre iubitul ei, care își tatuase chipul ei pe braț, iar de atunci aceasta a refuzat să mai intereracționeze vreodată cu el. Cu toate astea, el speră să se împace și susține că reacția lui nu a fost cu intenție.

Motivul pentru care Vlăduța Lupău nu vorbește cu Bursucu de ani de zile

Vlăduța Lupău e supărată pe mine. Am făcut eu un comentariu, zice ea, la Teo, la un moment dat, acum ani de zile, că și-a făcut iubitul ei un tatuaj cu chipul ei pe braț. Cică am făcut eu glume atunci. Eu oi fi făcut, nu spun nu. Făceam tot felul, dar nu a fost cu răutate, asta nu înțelege.

Pur și simplu am râs că am râs. E adevărat că poate am sărit calul, recunosc. Poate că într-o zi o să ne împăcăm. Să îi spun că nu a fost o țintă, la modul că trebuie să fac mișto sau ceva. Pur și simplu mi-a venit atunci să fac o glumă, proastă probabil. Îmi asum”, a declarat Bursucu în podcastul lui Teo Trandafir.

Citește și: Bursucu, la un pas de paralizie. Tragedia care i-a marcat viaţa: „Timp de 6 luni înveți să mergi, să mănânci…”

Bursucu a slăbit 23 de kilograme

Întrebat care a fost cea mai mare provocare de anul acesta, Bursucu a spus: „Am slăbit foarte tare și am avut cel mai frumos eveniment din viața mea de până acum. A ieșit nunta perfectă, așa cum am visat-o! Și mă bucur că am slăbit 23 de kilograme când nimeni nu se mai aștepta, nici măcar eu.

Aceste două realizări sunt și cele mai mari bucurii ale acestui an. Dar cea mai mare bucurie, nu numai a acestui an, este că am familia sănătoasă. Organizarea evenimentului important din viața noastră a fost, însă, și cea mai mare provocare”.

Din punct de vedere familial, îmi doresc să avem multă sănătate și înțelegere, așa cum am avut în cei 11 ani și jumătate de când suntem împreună. Din punct de vedere profesional, îmi doresc un proiect nou care să placă oamenilor și să ne redescoperim împreună într-un format nou, care să facă audiență și totul să fie foarte frumos. Din punct de vedere al sănătății, îmi doresc să fiu la fel de sănătos că și până acum, pentru că este cel mai important aspect ca să le pot face pe toate celelalte”.