S-a aflat MARELE SECRET al lui Cătălin Botezatu. Ce conţine valiza de 12 KG pe care o poartă MEREU

Cătălin Botezatu călătorește foarte mult şi recunoapte că, de fiecare dată, bagajele sale sunt pline ochi și că depășesc limita admisă.

26 iun. 2019, 18:34
S-a aflat MARELE SECRET al lui Cătălin Botezatu. Ce conţine valiza de 12 KG pe care o poartă MEREU

Cătălin Botezatu a dezvăluit că o parte din excedentul de greutate este datorat trusei de produse de îngrijire personală pe care mereu o ia cu el. Deoarece este foarte atent cu imaginea sa publică, designerul folosește produse de calitate și diverse, pentru fiecare dorință estetică.

Cătălin Botezatu, SĂRUT PASIONAL cu o vedetă din România. Totul a fost filmat VIDEO

„Geamantanul meu de călătorie cântărește de fiecare dată cu cel puțin 10-12 kg în plus și plătesc execent de bagaj. Asta pentru că îmi iau la mine o trusă mare cu produse de îngrijire. Kit de bărbierit, creme de la Top Line, ceară de păr, fixativ, placă de întins părul, fiole, și așa mai departe. Îmi iau și aparat de ras cu acumulator separat plus multe cabluri pentru multe device-uri. Îmi mai iau și spray de față, cu efect de botox, spray autobronzant”, a declarat Cătălin Botezatu pentru Libertatea.

„Trebuie să îmi stilizez părul zi de zi, astfel că trebuie să am la mine și șampon uscat și produse care nu încarcă parul. La fel, în cazul îngrijirii pielii”, a mai adăugat Cătălin Botezatu.