Cătălin Bordea şi-a dat demisia de la XNS. Dan Capatos l-a dat de gol: „Va participa la Asia Express”

Cătălin Bordea şi-a dat demisia de la XNS. Joi seara a fost ultima ediţie în care actorul de comedie a fost prezent în emisiune. Se pare că are un nou proiect, iar anunțul plecării sale a fost facut chiar de el alături de colegul său de platou, Dan Capatos.

13 mai 2022, 12:30
Cătălin Bordea şi-a dat demisia de la XNS. Dan Capatos l-a dat de gol: „Va participa la Asia Express”
Cătălin Bordea şi-a dat demisia de la XNS

Cătălin Bordea şi-a dat demisia de la XNS.  Dan Capatos, prezentatorul emisiunii de la Antena Stars, a anunțat în direct că, după 10 ani, Cătălin Bordea nu va mai face aprte proiect. Motivul pentru care nu va mai fi prezent în platoul XNS, este faptul că acesta va pleca într-un nou proiect. Prezentatorul a dezvăluit că Bordea va participa la Asia Express, de aceea părăseşte emisiunea lui Capatos.

Citeşte şi: Cătălin Bordea, moment emoționant la „Xtra Nnight Show!”, chiar de ziua lui. Bunica sa l-a luat la „roast”: „Dacă avea și puțin păr pe cap..”

Cătălin Bordea şi-a dat demisia de la XNS

Dacă va veni, aici vom fi și îl vom primi cu mare drag. Cătălin se va duce și va reprezenta ceae ce a însemnat un Show Păcătos și XNS în bătălia pentru câștigarea noului sezonului al show-ului numit Asia Express, dar care, am înțeles că se va schimba. Tu poți să anunți că te duci, dar nu se știe cine o să mai fie, ce mare secret, primul concurent (…) Cel puțin până în toamnă, Cătălin își ia o binemeritată vacanță”, a spus Dan Capatos.

Cătălin Bordea ar fi fost dorit de şefii Pro TV pentru show-ul Survivor România. Deşi iniţial a fost de acord, co-prezentatorul de la „Xtra Night Show” s-a răzgândit în ultimul moment și a anunțat că va participa la altă emisiune.

Cătălin Bordea a acceptat să continue la Antena 1, urmând să participe la show-ul Asia Express, după ce ar fi reușit să îl aibă în echipă pe amicul său, un alt comediant celebru de stand-up, Micutzu. „Nu mă mai duc la Survivor România. O să plec în Asia Express”, a spus Cătălin Bordea pentru Fanatik.