S-a aflat: Simona Halep face Crăciunul cu Novak Djokovic

Ultimii ani au fost extrem de dificili pentru Simona Halep, plini cu accidentări, prestații sportive modeste, lockdown și divorț. Ajunsă la 31 de ani, românca speră să-și fi găsit în cele din urmă liniștea.

30 sept. 2022, 22:29
S-a aflat: Simona Halep face Crăciunul cu Novak Djokovic

De Ajun, cel mai probabil Simona Halep nu va reveni acasă, în Constanța, la familie. După divorțul cu Toni Iuruc, fostul lider mondial a hotărât să facă schimbări majore în viața sa. Astfel, „Helepina” se va afla în Emiratele Arabe Unite, în Dubai, alături de nume importante din tenis, precum Novak Djokovic.

Simona Halep va participa la „Liga Mondială de Tenis”. Potrivit protocolului, după terminarea turneului va avea loc o petrecere chiar în Ajunul Crăciunului, la care vor participa toți jucătorii. Astfel, Halep va fi alături de vecinul sârb Novak Djokovic, de Iga Swiatek, Anett Kontaveit, Paula Badosa, Aryna Sabalenka, Elena Rybakina, Bianca Andreescu, Sania Mirza, Alexander Zverev, Felix Auger-Aliassime, Dominic Thiem, Grigor Dimitrov, Nick Kyrgios, Rohan Bopana și Gael Monfils.

În data de 1 noiembrie se vor stabili echipele, care vor fi împărțite în patru grupe. Competiția e organizată în scopuri caritabile, pentru a sprijini lupta împotriva violenței îndreptată asupra femeilor.

 

Simona Halep s-a reinventat

 

După despărțirea de Toni Iuruc, Simona Halep a început să aibă din ce în ce mai mulți bărbați în jurul ei.

Sportiva s-a simţit excelent de ziua ei, în ciuda faptului că a avut un an destul de complicat, atât în plan profesional, cât şi în plan personal. Unul dintre primele lucruri pe care le-a făcut de ziua ei fost să meargă la un salon de lux să-și aranjeze părul, unde s-a lăsat pe mâinile cunoscutului stilist Sorin Stratulat.

Simona Halep a ales un blond cu reflexii mai închise, iar la final stilistul i-a dăruit un buchet superb de flori – VEZI AICI foto.