S-a ascuns GOALĂ SUB PAT pentru a-şi surprinde iubitul, însă a avut parte de TRAUMA VIEŢII. Ce s-a întâmplat FOTO

O tanara din Marea Britanie a vrut sa ii faca iubitului o surpriza sexy, insa a avut parte de socul vietii in momentul in care logodnicul ei, barbatul cu care urma sa se casatoreasca in cateva luni, a intrat in camera alaturi de alta femeie si a inceput sa faca sex in timp ce fata se afla sub pat dezbracata.

RomaniaTV.net
02 mai 2016, 11:33
S-a ascuns GOALĂ SUB PAT pentru a-şi surprinde iubitul, însă a avut parte de TRAUMA VIEŢII. Ce s-a întâmplat FOTO

Natasha Jefferson, o tanara de 22 de ani, a aflat pe pielea ei ca o surpriza nu are mereu un final fericit, scrie bzi.ro. Astfel, dorind sa isi surprinda iubitul, tanara a ajuns inaintea lui acasa, s-a machiat sexy si s-a bagat sub pat, incercand sa il surprinda cu o noapte plina de nebunii, dupa ce l-a anuntat ca nu va fi acasa in seara respectiva, potrivit Malaysia Chronicle.

Citeşte şi Băiatul lui Nicolae Guţă a agresat sexual o tânără în club chiar în noaptea de Înviere. A trântit-o jos şi…..

Cu toate acestea, in momentul in care s-a deschis usa de la intrare, ea a auzit doua voci, nu doar una si mai mult, de sub pat a vazut doua perechi de picioare acompaniate de sunetul unor saruturi pasionale. In mod incredibil, iubitul ei venise acasa cu o amanta, moment in care logodnica lui, femeia pe care o ceruse in casatorie cu doar cateva saptamani in urma, se afla sub pat, goala toata.

Socata de incident, ea a iesit din ascunzatoare chiar in momentul in care cei doi erau pusi pe fapte mari. Atunci, iubitul ei a ramas fara cuvinte, mai ales ca Natasha a inceput sa faca scandal, iar amanta s-a speriat. In acel moment, tanara inselata s-a despartit de iubitul infidel, intr-un final fiind recunoscatoare ca si-a dat seama cine este cel pe care ar fi vrut sa il ia de sot si sa ii fie alaturi toata viata.

Citeşte şi Andreea Marin, goala! Pictorialul sexy cu îndrăgita prezentatoare TV

„Am fost traumatizata de ceea ce am auzit. Cu toate acestea, ma bucur ca am aflat adevarul inainte sa ma casatoresc cu el, scrie romaniatv.net. Am fost devastata si dezgustata de ce a facut. Eu stateam pur si simplu sub pat si ascultam cum ii spunea altei femei ce vrea sa ii faca. Mi s-a facut rau fizic si eram socata. Ma ceruse in casatorie cu doar patru saptamani mai devreme si acceptasem. Din punctul meu de vedere, aveam o relatie perfecta si eram chiar fericiti”, a declarat Natasha.