S-a aşezat pe un vas de TOALETĂ fără să realizeze că era plin de SUPER GLUE. Vezi ce s-a întâmplat VIDEO

O femeie a trăit drama vieţii sale după ce a fost victima unei farse dureroase. Astfel, ea a rămas lipită cu super glue de un vas de toaletă. La faţa locului au venit pompierii care au fost nevoiţi să dezasambleze toaleta.

11 dec. 2013, 08:02
S-a aşezat pe un vas de TOALETĂ fără să realizeze că era plin de SUPER GLUE. Vezi ce s-a întâmplat  VIDEO

Ilyanna De La Keur, o femeie de 40 de ani din America a vizitat un magazin din Banks County, Georgia, la sfârşitul lunii noiembrie, când a simţit nevoia de a merge la baie. Cu toate acestea, atunci când a încercat să se ridice, ea nu a mai putut, descoperind că este lipită de vasul de toaletă, potrivit Mirror.

Citeşte şi TOALETĂ EXTREMĂ în vârf de munte: Trebuie să fii curajos, prost sau foarte disperat să o foloseşti FOTO

După ce a urlat pentru o jumătate de oră, cineva a auzit-o şi a chemat pompierii. Deoarece nu a putut fi dezlipită pe loc, autorităţile au decis să desfacă toaletă, victima fiind transportată de urgenţă la spital. Într-un final, doctorii au reuşit să o salveze din situaţia jenantă şi dureroasă după o intervenţie chirurgicală, pierzând o parte din pielea de pe picioare. În prezent, ea se află acasă, în recuperare, recunoscând că i este frică să mai folosească băile publice.

Citeşte şi Au găsit o „comoară” unde se aşteptau mai puţin: Ce s-a descoperit în toaleta unui avion VIDEO

Sunt o femeie matură, dar nici nu pot să stau în fund acum. Nu a fost amuzant. Oricine a decis să facă asta trebuie să ştie că nu a fost amuzant„, a explicat victima.