S-a căsătorit cu iubita lui moartă VIDEO

Producătorul de televiziune Chadil Deffy, cunoscut şi ca Deff Yingyuen, s-a căsătorit cu iubita sa moartă, Ann Kamsuk, în cadrul unei ceremonii care a avut loc în Thailanda.

18 ian. 2012, 10:12
S-a căsătorit cu iubita lui moartă VIDEO

Cei doi au avut o relaţie timp de 10 ani şi îşi făceau planuri de căsătorie, însă iubita lui Chadil a murit într-un accident de maşină în data de 3 ianuarie, scrie Daily Mail, în ediţia online.

Îmbrăcat mai degrabă în costum de doliu, decât de ginere, Chadil i-a pus iubitei sale pe deget inelul de nuntă înainte de începerea ceremoniei funerare. Momentul ceremoniei nupţiale post mortem a fost înregistrat video şi postat pe Facebook. Ambele ceremonii au avut loc în Thailanda, la Surin. Inedita înregistrare video a făcut peste 50.000 de vizite.

Chadil şi Ann s-au cunoscut când erau studenţi, la Universitatea East Asia şi erau împreună de 10 ani. Chadil spune că au amânat planurile de nuntă din cauza studiilor şi a agendelor de lucru încărcate pe care le aveau.

Pe Facebook, celor care i-au trimis mesaje de consolare şi felicitare în acelaşi timp, producătorul le-a răspuns :”În ochii voştri, totul pare expresia unei mari iubiri. Dar pentru noi, este o greşeală pentru care nu ne mai putem întoarce în timp ca să o reparăm. Nu uitaţi, viaţa este scurtă! Fă ceea ce-ţi doreşti, ai grijă de cei pe care îi iubeşti, fii ca şi părinţii lor, ca şi rudelele lor. Nu vei mai avea o alstfel de şansă!” …