S-a declanşat scandalul după ce Mihai Bendeac a anunţat că a fost infectat cu COVID-19: „Nişte minciuni gogonate”

Un adevărat scandal a ieşit după ce Mihai Bendeac a dezvăluit, la întâlnire online cu colegii de la iUmor, că la începutul pandemiei a fost infectat cu noul coronavirus alături de familia sa.

RomaniaTV.net
18 mai 2020, 08:04
S-a declanşat scandalul după ce Mihai Bendeac a anunţat că a fost infectat cu COVID-19: „Nişte minciuni gogonate”

În înregistrare, actorul nu pomenește nimic despre vreo posibilă internare sau vreo schemă de tratament pe care ar fi urmat-o atunci, fapt care i-a băgat pe fani la bănuieli.

Citeşte şi: Mircea Badea îl ironizează pe Mihai Bendeac: „A fost testat? Sau e o strategie de succes pentru a redeveni relevant şi vizibil?”

„Moare covidu da Bendeacu tot nu moare/ Astea sunt povești cu pești, niște minciuni gogonate. O avut pe dracu să-l ia. Du-te să verși albastru/ Cunosc trei cazuri care s-au autoizolat si au dus cum au putut boala! Nu toti au fost testati si/sau dusi la spital. Nu mai vorbiti tampenii!/ Mdaa, da… Serios? Și pe voi unde v-au tratat? Știi ce este interesant? Oamenii mai importanți în societate în special cei la nivel de conducere(deputați) nu au pățit nimic, chiar dacă se afla ca au contactat virusul. În schimb omul simplu vai de capul lui, ajunge grav bolnav și mort…, sunt doar câteva dintre comentariile apărute.

Mihai Bendeac: „Am fost infectat la înmormântarea bunicului”

Mihai Bendeac a recunoscut public că a fost infectat cu COVID-19 încă de la începutul pandemiei în România. Actorul a povestit că a luat virusul de la înmormântarea bunicului lui.

Într-o ediţie specială de iUmor, difuzată sâmbătă, 16 mai, Mihai Bendeac a recunoscut că atât el, cât şi familia lui a avut coronavirus. Acesta a fost infectat încă de la începutul pandemiei, spre surprinderea colegilor lui care nu ştiau nimic despre acest lucru. 

Întrebarea lui Mihai Bendeac i-a lăsat pe colegii săi de la iUmor fără cuvinte! Sunt singurul care a avut COVID? Singurul?.

Eu, mama, tata, fratele, rude. În prima serie!, a dezvăluit Mihai Bendeac.

La scurt timp după ce pătrunderea coronavirusului în România, bunicul juratului iUmor a încetat din viață. Câteva zile după înmormântare, o știre a dat alarma în familia Bendeac.

A apărut o știre conform căreia preoții, vânzătoarea de lumânări, diaconul, dascălul, toți erau pozitivi. Preotul care a fost la noi la înmormântare era deja în spital, a continuat Mihai Bendeac.