S-a dezbrăcat în direct şi i-a oferit rochia. Tot ce a putut să exclame a fost „Oh, Dumnezeule!”. Audienţele au explodat

Una dintre cele mai cunoscute actriţe de la Hollywood, Tina Fey, a reuşit să suprindă pe toată lumea în emisiunea ”Late Show with David Letterman”, dezbrăcându-se şi oferindu-i rochia prezentatorului. Videoclipul de acum câţiva ani încă face furori pe Internet.

RomaniaTV.net
09 feb. 2019, 08:19

Una dintre cele mai cunoscute actriţe de la Hollywood, Tina Fey, a reuşit să suprindă pe toată lumea în emisiunea ”Late Show with David Letterman”, dezbrăcându-se şi oferindu-i rochia prezentatorului.Actriţa a început scurtul moment de striptease spunând că nu va mai purta vreodată o rochie elegantă într-un talk show. După ce s-a dezbrăcat de rochie, aceasta i-a făcut-o cadou prezentatorului:  „Cadoul meu pentru tine este aceasta rochie pe care vreau sa ti-o daruiesc”. Aşa cum era de aşteptat, Letterman a rămas fără cuvinte.

Spectatorii au fost foarte uimiţi mai ales după ce au văzut ce avea aceasta sub rochie: mai multe piese de lenjerie modelatoare. Vedeta a spus că puţini oameni ştiu câte eforturi fac celebrităţile pentru a arăta bine, afirmând că ceea ce poartă pe dedesubt este „aproape medical”. Cât despre întreaga ţinută, numai confortabilă nu poate fi numită.

Tot ce a mai putut Letterman să spună a fost „Oh, Dumnezeule!” şi „Dumnezeu să te binecuvânteze”.