S-a dus la fast-food şi era să iasă TĂIAT pe JUMĂTATE: Ce a păţit un profesor când îşi comanda mâncare VIDEO

Un profesor britanic care preda engleza în China a fost la un pas de o moarte îngrozitoare după ce un bărbat a intrat cu maşina într-un restaurant fast-food, lovindu-l în plin.

RomaniaTV.net
12 sept. 2013, 07:39

Un profesor britanic care lucra în China a fost victima unui şofer autohton care s-a urcat beat la volan şi a ajuns cu maşina direct în mijlocului unui restaurant fast-food, lovindu-l grav, aproape să îl despice în două.

Simon Halford-Thompson, un profesor britanic în vârstă de 24 de ani, din Lincolnshire, care predă engleza în China, în Yangzhou, a scăpat de moarte după ce un automobil Mercedes condus de un chinez beat a intrat cu viteză în restaurantul McDonald’s în care se afla el, stând la rând să comande mâncarea, scrie Daily Mail.

Automobilul l-a lovit pe Simon atât de rău încât era să îl „taie” în două. Bărbatul mai era cu un prieten şi aşteptau împreună mâncarea. Încă două persoane au mai fost rănite în urma acestui accident care s-a petrecut anul trecut, în luna ianuarie.

Simon, căruia îi place la nebunie să joace fotbal, a stat în spital 7 luni având nevoie de tratament şi recuperare.

Accidentul a fost suprins de camerele de supraveghere, iar şoferul a fost prins imediat de autorităţi şi a declarat că se afla sub influenţa băuturilor alcoolice când a produs accidentul.  A fost condamnat la 3 luni de închisoare.