Gigi Becali a găsit înlocuitor pentru Nicolae Dică. Lista scurtă din care se va alege noul antrenor de la FCSB

Gigi Becali a fost foarte dezamăgit de prestația echipei în partida cu Sepsi și a pus tunurile pe jucători, dar și pe antrenorul Nicolae Dică. 

06 dec. 2018, 09:28
Gigi Becali a găsit înlocuitor pentru Nicolae Dică. Lista scurtă din care se va alege noul antrenor de la FCSB

Gigi Becali a dat câteva exemple de tehnicieni care îi plac, în direct la TV. Pe lista finanţatorului FCSB sunt Mihai Teja, Devis Mangia și Eugen Neagoe.

Gigi Becali pregăteşte un TRANSFER-BOMBĂ. Un fundaş central din Turcia este anunţat la FCSB

„Cum joacă Gaz Metan? Că joacă precum benzina, nu ca gazul. Iar la mine, care am kerosen, nu arde deloc. Păi, Sepsi OSK de ce poate să aibă posesie? Ce, e mai bună ca noi? Sau Craiova? Da, chiar și Craiova! Ăia de ce pot să paseze? Ce, e mai bună decât noi? Ca să nu mai zic de Viitorul. Gică i-a luat pe ăia de nu i-am mai vrut eu și țaca-paca, tiki-taka. Eu am luat crema cremelor și degeaba. El l-a pus pe Achim, pe ăla, pe ăla și pasează. Noi nu putem să nimicim adversarul! Noi de ce nu putem? Nu mai vreau să mă gândesc la ce a fost cu Gică atunci când a fost antrenor la noi. Am vorbit cu el și a recunoscut și el că nu era așa valoros. Păi, ce, era ca acum? Mi-a zis: Gigi, am învățat multe de atunci! Acum, este posibil să îl mai aduc, nici nu are sens să discutăm”, a declarat Gigi Becali.