S-a încheiat întâlnirea dintre Steaua şi oficialii Armatei. Comunicatul oficial, după întrevedere

CSA Steaua a confirmat că echipa de fotbal este aproape de o întoarcere în Ghencea. Clubul Sportiv al Armatei a remis miercuri un comunicat în care prezintă condiţiile reîntoarcerii echipei lui Gigi Becali pe legendara arenă.

09 sept. 2015, 11:05
S-a încheiat întâlnirea dintre Steaua şi oficialii Armatei. Comunicatul oficial, după întrevedere

Miercuri, 9 septembrie a.c., la sediul Clubului Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti a avut loc o întâlnire între reprezentanţii CSA Steaua şi reprezentanţii SC. FC Steaua SA. Întâlnirea a avut loc la iniţiativa preşedintelui CSA Steaua, domnul George Boroi, ca urmare a poziţiilor echilibrate şi disponibilităţii exprimate public de preşedintele clubului de fotbal, domnul Valeriu Argăseală.

În cadrul întâlnirii, au fost reluate discuţiile privind o viitoare colaborare între cele două cluburi, având ca teme principale:

1.     reglementarea problematicii legate de folosirea mărcii şi
2.     revenirea echipei de fotbal în complexul Ghencea.

Cele două părţi au convenit ca viitoarea colaborare se va face în conformitate cu prevederile legale în vigoare şi cu Decizia Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie din 3 decembrie 2014. În perioada imediat următoare vor fi stabiliţi termenii concreţi ai colaborării„, se arată în comunicatul remis de CSA Steaua.

Citeşte şi Viorel Păunescu, prima declaraţie despre disputa GIGI BECALI-ARMATĂ. Cine deţine ADEVĂRATA STEAUA

Din tonul acestui comunicat şi ultima sa frază rezultă că s-au făcut paşi importanţi pentru ca echipa patronată de Gigi Becali să revină pe arena din Ghencea. În plus, în scurt timp sunt mari şanse să se rezolve litigiile legate de nume, siglă şi palmares.