S-a îngrăşat din cauza stresului. Timp de câteva luni, a băut acest suc de două ori pe seară şi a dat jos toată grăsimea

Mădălina este o tânără ca oricare alta. Din cauza stresului, în ultimul an a reușit performanța negativă de a se îngrășa.

02 aug. 2017, 06:15
S-a îngrăşat din cauza stresului. Timp de câteva luni, a băut acest suc de două ori pe seară şi a dat jos toată grăsimea

Nu mai credea că va reuși vreodată să ajungă la silueta ei anterioară. Cele 12 kilograme acumulate îi făceau zilele negre.

A vorbit cu prietenele ei, care au reușit să slăbească, și a încercat să bea în fiecare seară două pahare cu suc de afine, a câte 200 de mililitri fiecare.

Pe timpul zilei consuma doar fructe și legume. Legumele le pregătea la abur, la fel și cartofii. A reușit să se lase și de fumat în tot acest timp, descoperind hrana sănătoasă, cea pe care a ignorat-o în ultimele 12 luni.

Dimineața consuma un iaurt fără grăsimi cu pâine prăjită sau o omletă cu ierburi aromate, uar la prânz se delecta cu o supă de roșii sau o supă cremă de legume.

Din când în când, peste zi, își amintea să bea suc de afine, cel despre care aflase că luptă cu grăsimile. Chiar și astăzi, la 2 luni după ce a dat jos 12 kg, continuă să bea suc de afine.

Mai multe pe revista Teo