S-a lăsat cu bătaie, din nou, în culisele iUmor. Șerban Copoț și magicianul Robert Tudor și-ar fi împărțit mai multe lovituri, din cauza unor neînțelegeri

Șerban Copoț și magicianul Robert Tudor sunt protagoniștii unui scandal din culisele emisiunii iUmor, de la Antena 1.

04 iun. 2023, 12:55
S-a lăsat cu bătaie, din nou, în culisele iUmor. Șerban Copoț și magicianul Robert Tudor și-ar fi împărțit mai multe lovituri, din cauza unor neînțelegeri
Scandal de proporții în culisele iUmor

Atmosferă tensionată în culisele Antena 1. După ce Mihai Bendeac și Cheloo au avut parte de o confruntare acerbă la iUmor, se pare că acum între Șerban Copoț și Robert Tudor ies scântei, potrivit cancan.ro.

Citește și: Acuzații grave: „Mihai Bendeac a plecat de la iUmor pentru că a fost bătut de Cheloo. I s-a părut că e gay”

Între cei doi ar fi izbucnit un scandal atunci când au aflat că vor fi colegi, lucru care i-a nemulțumit, iar după câteva glume deplasate situația a scăpat de sub control. Șerban Copo s-ar fi simțit amenințat de prezența magicianului la iUmor, temându-se că își va pierde locul din platou.

Glumele nesărate s-au transformat în replici dure, iar mai apoi cei doi s-au luat la trântă. Îmbrânceala ar fi fost una serioasă, care s-a lăsat cu decoruri dărâmate, cu monitoare și camere căzute, potrivit sursei citate.

Citește și: Delia rupe tăcerea despre situaţia de la iUmor. Acuzaţii dure: „Nu mai pot să rezist. Lucrurile sunt mult prea toxice”

Tot la Antena 1, la Te cunosc de undeva, în urmă cu doar câteva zile CRBL și Valentin zamfira s-ar fi luat la harță, în momentul jurizării, după ce interpretul de muzică populară i-ar fi arătat colegului său un semn obscen. CRBL s-ar fi enervat la culme și a sărit la gâtul celuilalt, însă, conflictul a fost aplanat, filmările fiind oprite până când cei doi s-au calmat.