S-a lăsat cu scandal și urlete la Power Couple! Lino Golden a dus-o pe Delia la exasperare: „Eu nu pot decât să-l bat!”

Lino Golden și Delia formează cuplul propus la eliminare din Power Couple România. Cei doi au avut cei mai puțini bani în pușculița virtuală în ediția de ieri. Se pare că și proba de cuplu le-a pus destul de multe probleme, iar Delia a nu a mai putut să suporte lipsa de implicare a iubitului ei.

28 feb. 2024, 22:06
S-a lăsat cu scandal și urlete la Power Couple! Lino Golden a dus-o pe Delia la exasperare: „Eu nu pot decât să-l bat!”
S-a lăsat cu scandal și urlete la Power Couple! Lino Golden a dus-o pe Delia la exasperare: „Eu nu pot decât să-l bat!”

Proba „Noroc, iubito” de la Power Couple România le-a dat foarte multe bătăi de cap celor 6 cupluri rămase în competiție, însă se pare că unele dintre ele au avut probleme mai mari, decât altele. Lino Golden și Delia, iubita lui, sunt deja propuși pentru eliminare, deoarece după proba fetelor, din ediția de ieri, au rămas cu cei mai puțini bani în pușculița virtuală. Proba de cuplu ar fi putut să îi salveze, însă frica trapperului de înălțime și-a spus cuvântul.

Citește și: Eliza Natanticu a luat-o razna la Power Couple România! Proba „Noroc, iubito” a adus tensiune uriașă în cuplul Natanticilor: „Nu mă ajuți”

Totuși, Delia a luat o decizie pentru a veni în ajutorul logodnicul său. Aceasta a hotărât să mute ea primele bare, știind că lui Lino Golden îi este foarte teamă de înălțimi. În ciuda obstacolelor de care au dat pe traseul spre vârful platformei, cei doi au încercat să se folosească de comunicare pentru .

De asemenea, se pare că Lino Golden și Delia nu au ca punct forte calmul. S-a lăsat cu țipete și amenințări între cei doi, iar întregul moment tensionat a fost surprins de camerele de filmat. Dani Oțil a privit mirat cum tinerii își aruncă replici dure.

Concurenților le-a fot destul de greu să își calculeze pași. Aceștia au mutat de câteva ori țevile în locurile care nu-i ajutau să înainteze. Lucrurile s-au complicat atunci când artistul s-a decis să nu mai asculte de recomandările partenerei sale.

„0 logică! Nu înțeleg”, a fost replica pe care cântărețul i-a dat-o partenerei sale.

Lino Golden și Delia au pierdut foarte mult timp la proba de cuplu atunci când au început să se contrazică, fără să se mai gândească la faptul că totul este contracronometru. Tânăra a depus efort pentru a-și convinge logodnicul că trebuie să țină cont de indicațiile ei.

„Nu avem barele la fel! Nu sunt poziționate la fel, din poziția asta nu prea mai am ce să fac. Nu-mi place să mă cațăr, nu sunt de mine astea!”, a spus concurentul aflat sub presiune.

Delia nu s-a mai putut abține și a răbufnit de nervi, întrebându-l pe Lino Golden cum ar vrea să escaladeze peretele dacă orice mișcare a ei este greșită. Concurenta a făcut tot posibilul să acționeze când a văzut că trece timpul, iar ei nu se mișcă dintr-un loc.

„După ce că nu îmi plac înălțimile să mai stea și cineva să țipe la mine, nu mai aveam chef”, a mai declarat tânărul.

„Dacă te mai agiți, cobor și nu mai facem nimic! (…) Nu puteam eu să stau acasă? Să beau bere. Am vrut să mă cațăr pe aici prin Malta”, a amenințat-o Lino Golden pe logodnica lui.

„E un blocaj mental sigur! Și aici încurcă puțin băiatul”, a evidențiat Dani Oțil, după reacția necontrolată a concurentului.

Vâzând că partenerul său nu ar motivație să ducă la final proba, Delia a luat inițiativa și a configurat traseul fără ajutorul artistului: „M-am enervat, am luat țevile și le-am pus unde am crezut. I-am spus să se urce! La noi munca în echipă a fost undeva la 20%, dar asta pentru că lui Radu îi este foarte teamă de înălțime”.

„Te rog, Dani! Ajută-mă!”, i-a zis tânăra prezentatorului TV.

„Eu nu pot decât să-l bat! Cine n-are o Delia să își cumpere”, i-a răspuns Dani Oțil.

În cele din urmă, Lino Golden și logodnica lui au reușit să ajungă în vârful platformei unde au desfăcut sticla de șampanie. Totul s-a terminat cu bine pentru cei doi.

Citește și: Care este primul cuplu propus spre eliminare la Power Couple România în acestă săptămână! Ei au avut cei mai puțini bani la finalul probei „Te omor cu mâna mea”