S-a lăudat în tren că şi-a înşelat soţia. A urmat ŞOCUL vieţii

Un bărbat care s-a lăudat în tren alături de prietenii săi că şi-a înşelat soţia de mai multe ori a primit o lecţie neaşteptată, scrie Daily Mail.

RomaniaTV.net
30 oct. 2015, 19:28

Un bărbat care s-a lăudat în tren, alături de un amic, cu multiplele sale aventuri romantice, a fost făcut de ruşine pe Facebook de o pasageră sătulă de pălăvrăgeala lui.

Citeşte şi SEX pe stradă în plină zi. Reacţia trecătorilor când i-au văzut în acţiune VIDEO

„Acesta este soţul tău? Am îndurat o călătorie de două ore din Philadelphia ascultându-l pe acest penibil şi pe prietenii săi cum se laudă cu multiplele lor aventuri şi cum spun că soţiile lor sunt prea fraiere ca să se prindă. Oh, vă rog, distribuiţi fotografia”, a scris pasagera nervoasă pe Facebook.

Arestat după ce a făcut sex cu iubita lui în tren. Bărbatul venea de la mare cu copiii săi

Alături de mesaj a fost postată şi fotografia soţului presupus infidel, care a fost share-uită de nu mai puţin de 183.000 de ori.

Si cum femeile sunt cunoscute pentru solidaritatea lor, nu a durat mult si poza a devenit virala, fiind distribuita de 183.000 de ori. Chiar daca femeia care a facut poza nu a reusit sa afle si numele barbatului, cu siguranta poza cu el va ajunge la un moment dat si in „wall-ul” sotiei care habar n-are ca este inselata.

S-a plâns că a fost violată în tren, dar înregistrarea video a dat-o de gol