S-a măritat, iar 6 luni mai târziu soţul ei a dispărut. 70 de ani mai târziu a aflat adevărul

Peggy Harris from Vernon, Texas, ascunde un secret teribil sub zambetul sau. Ea a trecut printr-o mare drama in tinerete. Femeia s-a casatorit cu iubirea vietii ei, in 1944. Insa dupa cateva luni de mariaj, barbatul a fost chemat sa lupte in Al Doilea Razboi Mondial.

15 feb. 2017, 08:47

De cand a iesit Billie din casa, Peggy n-a mai stiut absolut nimic despre sotul ei, nici macar la terminarea Razboiului, scrie antena3.ro. Femeia a asteptat ani la rand o minune motiv pentru care nu si-a refacut viata. Insa dupa 70 de ani, Peggy a aflat adevarul. Se pare ca sotul ei chiar isi pierduse viata in timpul Razboiului, asa cum multi banuiau.

Citeşte şi Donald Trump îi cere lui Vladimir Putin să dea Crimeea înapoi Ucrainei: „Vreţi să înceapă Al Treilea Război Mondial?”

Dar povestea nu se termina aici. Modul in care el si-a pierdut viata este impresionant. Billie a fost impuscat si avionul pe care il pilota s-a prabusit. Martorii i-au povestit sotiei ca iubirea vietii ei a incercat cu ultimele puteri sa intoarca avionul pentru a nu se prabusi peste un sat plin cu oameni, ceea ce ar fi cauzat o si mai mare tragedie. Batrana le este recunoscatoare celor care au ajutat-o sa afle adevarul, chiar si la batranete. Astfel, Peggy a hotarat sa mearga in Franta pentru a vedea locul unde a murit sotul ei.