S-a perfectat transferul secolului. Tottenham îl vinde pe Gareth Bale, pentru 120 milioane euro

Ziarul spaniol AS scrie că Real Madrid şi Tottenham Hotspur au ajuns la un acord în privinţa transferului internaţionalului galez Gareth Bale la echipa de fotbal din capitala Spaniei. Antrenorul ibericilor, Carlo Ancelotti, confirma miercuri existenţa unor negocieri pentru mijlocaşul de 24 de ani.

01 aug. 2013, 10:09
S-a perfectat transferul secolului. Tottenham îl vinde pe Gareth Bale, pentru 120 milioane euro

După negocieri dure între cele două cluburi, s-a încheiat un acord verbal pentru suma de 120 milioane euro„, scrie ziarul spaniol AS, adăugând că mai rămâne acum de stabilit forma în care va fi efectuată plata de către Real, precum şi dacă în operaţiune vor fi incluşi anumiţi jucători.

Transferul lui Gareth Bale ar fi cel mai scump din istoria fotbalului, vândut de Manchester United în 2009, la Real Madrid, pentru 93,9 milioane euro.

AS adaugă că antrenorul lui Tottenham, portughezul Andres Villas-Boas doreşte să-l aducă la gruparea londoneză pe compatriotul său Fabio Coentrao, dar este interesat de asemenea de argentinianul Angel Di Maria, precum şi de tânărul atacant spaniol Alvaro Morata, ultimul fiind declarat însă netransferabil de oficialii lui Real.