S-a pregătit cavoul lui Ion Iliescu. Imagini din cimitirul în care va fi îngropat

Ion Iliescu se confruntă cu mai multe probleme de sănătate și este atent monitorizat de medici. România tv a descoperit în premieră cavoul pregătit pentru fostul președinte.

29 sept. 2021, 11:21

S-a pregătit cavoul lui Ion Iliescu. Oamenii care au rude îngropate în cimitirul în care a fost amenajat cavoul celui mai important politician român în viață i-au îndrumat pe jurnaliştii România Tv către lucrarea funerară. Aceasta este greu de identificat deoarece literele aurii cu care sunt scrise numele lui Ion Iliescu și cel al soției sunt încrustate pe interiorul monumentului și nu pe exterior, ca majoritatea

S-a pregătit cavoul lui Ion Iliescu. Cum arată mormântul fostului preşedinte al României

Citeşte şi Marian Godină, dezvăluiri şocante. A fost luat de Ion Iliescu, de la o serbare: „Mi-au pus o bentiţă la ochi, să nu văd unde mă duc”

Oamenii prezenţi în cimitir spune că fostul preşedinte „e un om modest dacă vine aici”. Întrebat de jurnalişti dacă Ion Iliescu a fost să-şi vadă locul de veci, paznicul a spus că aceasta a venit în urmă cu doi ani la înmormântarea cumnatei sale. Bărbatul le-a arătat echipei România Tv cavoul pregătit pentru Iliescu.

Dialog Reporter- paznic cimitir

Reporter: A venit măcar să vadă locul?
Paznic:  A venit la înmormântarea cumnatului său acum doi ani. A venit, da.
Reporter: Cumnatul lui a murit?
Paznic: Cumnata!  Uite, unde-i ”neagra” aia de-acolo. Aia dublă!
Reporter: Asta de aici?
Paznic:  Cealaltă! Nu aia, care-i cu scrisul!
Reporter:  Aia de-acolo?
Paznic:  Cea cu spatele, da!
Reporter: Și e scris numele lui acolo?
Paznic: Păi… dar e cu carton, nu se vede! Dar l-a luat vântul și am văzut noi! Adică s-a dezlipit ”scotch”-ul!

Este demn de remarcat faptul că Ion Iliescu nu va fi îngropat în același cimitir cu niciunul dintre foștii președinți pe care România i-a pierdut de-a lungul timpului. Mormântul lui Gheorghe Gheorghiu Dej este la cimitirul Bellu, iar trupul lui Nicolae Ceaușescu ”se odihnește” la Ghencea- civil, ambele din Capitală. Asta în vreme ce în Rusia, de exemplu, toți șefii de stat decedați de-a lungul istoriei, au fost îngropați la zidul Kremlinului.

Citeşte şi Circ la poarta lui Ion Iliescu de ziua lui. Îmbrăcat în Moarte, protestatarul Marian Ceaușescu i-a transmis că nu a venit să-l ia, ci să-i ureze să trăiască mulţi ani


loading...
Partenerii noștri