S-a prelungit perioada de înscrieri la facultăţile Universităţii Bucureşti

Perioada de înscriere la concursul de admitere la facultăţile Universităţii din Bucureşti s-a prelungit la cererea candidaţilor, având în vedere că rezultatele finale ale examenului de bacalaureat din sesiunea iulie se afişează vineri, informează instituţia de învăţământ superior într-un comunicat.

RomaniaTV.net
11 iul. 2012, 15:46
S-a prelungit perioada de înscrieri la facultăţile Universităţii Bucureşti

Înscrierile s-au prelungit la Facultatea de Sociologie şi Asistenţă Socială şi la Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării până la data de 16 iulie, la Facultatea de Matematică şi Informatică, Facultatea de Istorie şi Facultatea de Geografie, până la data de 17 iulie, la facultăţile de Litere, de Ştiinţe Politice, de Drept, Biologie, Administraţie şi Afaceri, Administraţie şi Afaceri ID, Limbi şi Literaturi Străine, până la data de 18 iulie.

La Facultatea de Fizică înscrierea s-a prelungit până la data de 19 iulie, la Facultatea de Chimie şi Facultatea de Filosofie, până la data de 20 iulie, iar la Facultatea de Geologie şi Geofizică, până la data de 21 iulie.

De asemenea, pentru zilele de sâmbătă, 14 iulie, şi duminică, 15 iulie, programul de înscrieri a fost prelungit până la ora 14.00.