S-a reluat circulaţia pe DN1

Drumul naţional 1 care a fost închis, miercuri seară, în jurul orei 20.45, între Bucureşti şi tronsonul cuprins între localităţile Otopeni şi Tâncăbeşti, din judeţul Ilfov, din cauza viscolului, a fost deblocat, joi, în jurul orei 14.00, însă în zonă se circulă în continuare cu dificultate.

RomaniaTV.net
26 ian. 2012, 11:59
S-a reluat circulaţia pe DN1

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ilfov, Claudia Burada, DN 1 a fost deblocat, joi după-amiază, pe tronsonul cuprins între localităţile Otopeni şi Tâncăbeşti.

Claudia Burada a precizat că în zonă se circulă în continuare cu dificultate, însă maşinile pot înainta.

Drumul naţional 1 a fost complet blocat, miercuri seară, între localităţile Otopeni şi Tâncăbeşti, din judeţul Ilfov, din cauza viscolului, în condiţiile în care utilajele de deszăpezire nu au putut face faţă, circulaţia rutieră fiind redirecţionată pe DN 1 A.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ilfov, Claudia Burada, DN 1 a fost închis între localităţile Otopeni şi Tâncăbeşti întrucât viscolul puternic făcea ca acest tronson să fie impracticabil, spre Prahova maşinile fiind redirecţionate pe drumul naţional 1 A, pe ruta Corbeanca. Autovehiculele care erau pe drum nu au fost lăsate să intre pe tronsonul cuprins între Otopeni şi Tâncăbeşti întrucât riscau să rămână înzăpezite.