S-a săturat de văicărelile lui Dan Petrescu. A cerut în direct, demisia „Bursucului”, de la CFR Cluj

Dan Petrescu a obișnuit fanii fotbalului cu discursurile sale în care fie ridică în slăvi adversarii, fie critică arbitrii pentru insuccesele echipei sale, CFR Cluj.

26 apr. 2022, 21:52
S-a săturat de văicărelile lui Dan Petrescu. A cerut în direct, demisia „Bursucului”, de la CFR Cluj

Dan Petrescu l-a scos din minți pe Ion Crăciunescu. Celebrul arbitru român nu s-a mai putut abține și a cerut demisia „Bursucului”, de la CFR Cluj.

„M-am cam săturat! Eu, de la televizor, nu mă mai uit la declarațiile de după meci cum mă uitam înainte. M-am săturat de văicăreala lui, de clișeele lui, cred că și jucătorii intră în teren obosiți.

Cred că ar trebui o schimbare, cred că ar fi bine și pentru el să meargă în altă parte. Nu mai merg lucrurile cum și le-au propus. Eu așa simt. În vestiar ce transmite? Eu mă mir de jucători că rezistă”, a declarat Ion Crăciunescu, în direct, în platoul DigiSport.

 

Dan Petrescu, cel mai bine plătit antrenor din Liga 1

 

300.000 de euro încasează anual Dan Petrescu, de la CFR Cluj. Pentru câștigarea titlului, „Bursucul” are promis un bonus de 100.000 de euro și câte 200.000 de euro pentru 2023 și 2024, dacă CFR va deveni din nou campioană.

De asemenea, Dan Petrescu are stipulat în contract un bonus de 700.000 de euro pentru calificarea în grupele UEFA Champions League, pentru 2023 și 2024, respectiv 300.000 de euro pentru accederea în grupele UEFA Europa League. Calificarea în UEFA Conference League va fi răsplătită de către investitorii de la CFR Cluj cu 50.000 de euro.

Pe lângă salariu, Dan Petrescu mai primește câte 1.000 de euro pentru fiecare meci câștigat. 400.000 de euro va mai primi „Bursucul” dacă va fi dat afară. Clauza de aproape jumătate de milion este valabilă și pentru Petrescu, dacă va hotărî să-și dea demisia.