S-a aruncat în gol de la 12 metri din cauza cancerului şi a soţului

O femeie din municipiul Iaşi şi-a pus capăt zilelor, aruncându-se în gol de la o înălţime de circa 12 metri în interiorul casei scării. Maria Leonte suferea de cancer, dar avea şi un soţ extrem de gelos, care o teroriza de ani de zile.

RomaniaTV.net
21 mai 2012, 09:05
S-a aruncat în gol de la 12 metri din cauza cancerului şi a soţului

Potrivit vecinilor, Maria Leonte a trăit un adevarat calvar, scrie bzi.ro. Din spusele cunoştinţelor, aceasta se lupta cu o boală cruntă: cancer.

Oamenii spun că, pe lângă povara cancerului, ieşeanca a fost nevoită ani la rând să facă faţă unui tratament inuman din partea celui care ar fi trebuit să îi ofere suportul în nenumăratele momente în care femeia se simţea învinsă de boală.

Vecinii dau vina pe soţ, aceştia susţinând că este de ani întregi cel mai agresiv locatar. Oamenii mai spun că femeia era sechestrata de soţul extrem de gelos, nepermiţându-i acesteia să comunice în vreun fel cu ceilalţi cetăţeni din bloc. „În cauză, s-a întocmit dosar penal pentru moarte suspectă. S-a dispus efectuarea necropsiei în vederea stabilirii cauzelor decesului”, a declarat agentul de poliţie Anca Vijiac, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Iaşi.