S-a spânzurat la serviciu: Un bărbat şi-a pus capăt zilelor după ce a fost prins beat la volan

Un bărbat din Curtea de Argeş s-a spânzurat în atelierul în care lucra, din cauza unui dosar penal întocmit de poliţişti pentru că băuse prea mult. Oamenii legii l-au prins la volan cu o alcoolemie aproape de comă.

RomaniaTV.net
25 sept. 2012, 06:09
S-a spânzurat la serviciu: Un bărbat şi-a pus capăt zilelor după ce a fost prins beat la volan

Bărbatul, în vârstă de 40 de ani, era electrician la firma fostului subprefect de Argeş. Sâmbătă a băut bine, apoi a luat o maşină de la firmă fără să anunţe pe cineva şi a plecat. A fost însă oprit de poliţişti la un control de rutină.

„Rezultatul etilotestului era de 1,22 mg per litru alcool pur in aerul expirat. Aceasta înseamnă o concentraţie dublă faţă de limita normală insemna, un rezultat aproape de comă alcoolică”, a explicat Dan Dinu, purtător de cuvânt la Poliţia Argeş.

Poliţiştii i-au întocmit imediat dosar penal şi i-au luat permisul de conducere. Pentru fapta sa, bărbatul risca între 1 şi 5 ani de închisoare. Teama de închisoare l-a determinat probabil să îşi pună capăt zilelor. A fost găsit spânzurat la locul de muncă.

O ambulanţă a sosit la locul faptei, dar medicii nu au mai putut face nimic pentru el. Bărbatul decedase de câteva ore,

La firma fostului subprefect de Argeş, luni, nu s-a lucrat, aşa că nimeni nu îşi explică ce căuta acolo bărbatul.

Cadavrul a fost dus la morga Spitalului Judeţean din Piteşti. Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate în ce condiţii s-a petrecut incidentul.