S-a SPERIAT de ce-a FURAT: Reacţia ICREDIBILĂ a unui hoţ SIMPATIC şi DEVOTAT după ce a sustras un telefon

Un hoţ de telefoane a copiat cu multă răbdare pe 11 coli de hârtie o listă lungă de contacte înregistrate într-un iPhone pe care l-a furat, după care le-a trimis prin poştă proprietarului său, a anunţat luni China Nouă, citată de AFP, informează Mediafax.

RomaniaTV.net
14 oct. 2011, 17:26
S-a SPERIAT de ce-a FURAT: Reacţia ICREDIBILĂ a unui hoţ SIMPATIC şi DEVOTAT după ce a sustras un telefon

Aparatul smartphone furat conţinea aproape o mie de contacte, iar proprietarul său, Zou Bin, care nu le avea salvate în altă parte, s-a arătat mai îngrijorat de pierderea acestora decât de furtul telefonului în sine, a relatat agenţia China Nouă, citată de Mediafax.

Convins că hoţul de buzunare i-a furat telefonul atunci când s-au aflat în acelaşi taxi, Zou a trimis mesaje ameninţătoare la adresa acestuia. "Ştiu că aţi stat alături de mine. Pot să vă asigur că vă voi găsi. Uitaţi-vă la contactele din agenda telefonului şi veţi vedea cu cine aveţi de-a face...", i-a scris el. Zou Bin lucrează în domeniul băuturilor alcoolice, cunoscut în China pentru legăturile sale cu grupurile criminale. "Dacă aveţi bun simţ, să-mi trimiteţi telefonul la adresa următoare", a mai scris cel păgubit.

Câteva zile mai târziu, el a primit un colet mic cu cartela SIM şi 11 coli de hârtie pe care erau înscrise toate numerele înregistrate în telefonul său, a anunţat China Nouă, afirmând că Zou Bin a rămas "stană de piatră" văzând gestul hoţului. "A fost nevoie de foarte mult timp pentru a scrie unul câte unul cele 1.000 de contacte, nume şi şirurile de cifre. Îmi imaginez că mâna sa s-a umflat" de la atâta scris, a comentat Zou, citat de agenţia de presă. Zou presupune că furtul a avut loc în noiembrie, undeva între Yiyang şi Changsha, în provincia Hunan (centru).

Internauţi chinezi au lăudat luni abnegaţia hoţului de iPhone, unii supranumindu-l "conştiinţa întregii corporaţii (a hoţilor)". "Ce hoţ simpatic şi devotat! Iată unul care are adevărate valori etice", a subliniat în legătură cu acest caz un utilizator al reţelei de socializare Weibo.


Aparatul smartphone furat conţinea aproape o mie de contacte, iar proprietarul său, Zou Bin, care nu le avea salvate în altă parte, s-a arătat mai îngrijorat de pierderea acestora decât de furtul telefonului în sine, a relatat agenţia China Nouă, citată de Mediafax.

Convins că hoţul de buzunare i-a furat telefonul atunci când s-au aflat în acelaşi taxi, Zou a trimis mesaje ameninţătoare la adresa acestuia. „Ştiu că aţi stat alături de mine. Pot să vă asigur că vă voi găsi. Uitaţi-vă la contactele din agenda telefonului şi veţi vedea cu cine aveţi de-a face…”, i-a scris el. Zou Bin lucrează în domeniul băuturilor alcoolice, cunoscut în China pentru legăturile sale cu grupurile criminale. „Dacă aveţi bun simţ, să-mi trimiteţi telefonul la adresa următoare”, a mai scris cel păgubit.

Câteva zile mai târziu, el a primit un colet mic cu cartela SIM şi 11 coli de hârtie pe care erau înscrise toate numerele înregistrate în telefonul său, a anunţat China Nouă, afirmând că Zou Bin a rămas „stană de piatră” văzând gestul hoţului. „A fost nevoie de foarte mult timp pentru a scrie unul câte unul cele 1.000 de contacte, nume şi şirurile de cifre. Îmi imaginez că mâna sa s-a umflat” de la atâta scris, a comentat Zou, citat de agenţia de presă. Zou presupune că furtul a avut loc în noiembrie, undeva între Yiyang şi Changsha, în provincia Hunan (centru).

Internauţi chinezi au lăudat luni abnegaţia hoţului de iPhone, unii supranumindu-l „conştiinţa întregii corporaţii (a hoţilor)”. „Ce hoţ simpatic şi devotat! Iată unul care are adevărate valori etice”, a subliniat în legătură cu acest caz un utilizator al reţelei de socializare Weibo.