S-a stins din viaţă un cunoscut om de afaceri. A îndulcit viața pentru sute de mii de români

Un afacerist din județul Gorj nu a mai apucat sărbătorile de iarnă pentru a se bucura alături de copii și nepoți.

29 nov. 2023, 11:15
S-a stins din viaţă un cunoscut om de afaceri. A îndulcit viața pentru sute de mii de români

Un cunoscut om de afaceri din Târgu Jiu, Ioan Sulea, a încetat din viață. Ioan Sulea a activat zeci de ani în mediul de afaceri din municipiu. A deținut una din cele mai vechi cofetării din Târgu Jiu.

Doliu uriaș în lumea filmului românesc! Actorul Ion Roxin a murit la vârsta de 85 de ani
„Cu inimile îndurerate, anunțăm plecarea din viață a unui om deosebit, bunicul meu iubit, Ioan Sulea. În sufletul său a strălucit dragostea pentru familie și pasiunea pentru munca depusă. Cu amintiri pline de căldură și cu recunoștință pentru lecțiile de viață învățate alături de el. Vă așteptăm pentru un ultim omagiu la capela din Cimitirul Municipal.
Odihnește-te în pace, bunicule, vei rămâne mereu în inimile noastre. Înmormântarea va fi în cursul zilei de miercuri, orele 14.00″, a transmis un membru al familiei omului de afaceri gorjean.

Un român fără adăpost a murit de frig, pe o bancă, în faţa unei staţii de metrou din Roma

Nu este singura veste tristă. Un bărbat a fost găsit, la o stație de metrou din Roma, înghețat dimineaţă de trecători, care au dat alarma. La fața locului au intervenit polițiștii și salvatorii, însă pentru conaţionalul nostru nu s-a mai putut face nimic.

Din primele analize reiese că ar fi murit în urma unui stop cardiac. Cadavrul a fost dus la spitalul Tor Vergata și pus la dispoziția familiei, scrie La Repubblica.

Citește și Doliu uriaș în învățământul românesc. A murit profesorul Alexandru Măxinoiu, primul director al LPS Focșani

„Primele zile de vreme rece din noiembrie au fost suficiente pentru a ne găsi în fața primelor decese din cauza frigului. Pe 9 noiembrie, un bărbat fără adăpost, de origine moldovenească, în vârstă de 47 de ani, a fost găsit la Ostia, înfăşurat într-o pătură, fără viaţă. În această seară, cu o scădere drastică a temperaturilor, o altă victimă: un bărbat fără adăpost de 52 de ani găsit pe o bancă în Anagnina. Acest masacru se repetă în fiecare an. Un masacru nu cauzat de condițiile climatice, ci de răspunsuri de primire care sunt încă în mare măsură insuficiente. Orice moarte a unei persoane fără adăpost este o responsabilitate colectivă”, subliniază asociația Nonna Roma.