S-a stins din viaţă o tânără actriţă. Era idolul adolescenţilor din lumea întreagă

Actrița britanică Mya-Lecia Naylor, cunoscută pentru apariția în filmul „Cloud Atlas/ Atlasul norilor” și serialele „Absolutely Fabulous”, „Millie Inbetween” și „Almost Never”, a murit la vârsta de 16 ani, relatează hollywoodreporter.com.

RomaniaTV.net
18 apr. 2019, 13:38
S-a stins din viaţă o tânără actriţă. Era idolul adolescenţilor din lumea întreagă

E doliu în lumea artistică, după ce actrița Mya-Lecia Naylor a murit la doar 16 ani. Tânăra, care a devenit celebră în serialul „Almost Never” difuzat de CBBC, s-a stins în condiții încă neelucidate. Zeci de mesaje de condoleanțe au fost trimise familiei prin intermediul rețelelor de socializare. 

Vestea tristă a fost dezvăluită de managerul actriței. „Este o mare durere să anunț că Mya-Lecia Naylor, pe care știți din serialele de televiziune «Millie Inbetween» și«Almost Never», a murit. Mya-Lecia era foarte iubită în familia BBC Children și era o actriță, cântăreață și dansatoare foarte talentată. Ne va fi dor de ea foarte mult .

Dragostea și gândurile noastre sunt alături de familia și prietenii ei în acest moment dificil”, a precizat un reprezentant al BBC, conform The Sun. Mya-Lecia Naylor a murit duminică, 7 aprilie. Cauza morții acrtiței nu a fost încă dezvăluită, notează sursa citată. Mya-Lecia Naylor și-a început cariera în actorie la vârsta de un an, când a fost distribuită în serialul de televiziune „Absolutely Fabulous”.

În 2012, actrița a jucat alături de Tom Hanks și Halle Berry în filmul „Cloud Atlas”. Tânăra actriță era de asemenea cunoscută datorită rolurilor din serialele „Mille Inbetween” și „Almost Never”