S-a ţinut de cuvânt. Băsescu a semnat rechemarea ambasadorului român în Italia

Preşedintele Traian Băsescu a semnat, marţi, rechemarea ambasadorului român la Roma. Recent, şeful statului afirma despre acesta că "speră să-l prindă sărbătorile în ţară", manifestându-şi nemulţumirile pentru faptul că ambasadorul lipsise la un eveniment legat de sărbătorirea Zilei Naţionale.

RomaniaTV.net
20 dec. 2011, 15:58
S-a ţinut de cuvânt. Băsescu a semnat rechemarea ambasadorului român în Italia

Preşedintele Traian Băsescu a semnat, marţi, rechemarea ambasadorului român la Roma, despre care şi-a exprimat, recent, nemulţumirea legată de absenţa acestuia de la un eveniment de Ziua naţională a României care a avut loc în Capitala Italiei.

Traian Băsescu spusese săptămâna trecută că a văzut la TV un material despre o manifestare organizată la Roma cu prilejul Zilei Naţionale a României, la care au participat 7.000 de români, iar amabsadorul României în Italia nu a fost prezent. În schimb, a participat primarul Romei, care a mulţumit românilor.

Băsescu despre ambasador

„Nu ştiam cum să mă manifest şi mi-aţi dat ocazia s-o fac, să-mi manifest aici public dezaprobarea pentru comportamentul ambasadorului nostru de la Roma. Sper să ajungă acasă foarte repede, să-l prindă sărbătorile în sânul familiei”,  a declarat şeful statului, la Ankara, la întâlnirea cu reprezentanţii comunităţii româneşti din Turcia.