S-a urcat în tren cu calul. Ce a urmat este de poveste

Un pasager s-a urcat într-un tren împreună cu calul său. Călătorii au fost surprinşi la început, dar apoi s-au amuzat şi au făcut fotografii cu calul. des photos prises par des voyageurs et relayées sur les réseaux sociaux par la compagnie nationale de chemins de fer ÖBB.

23 aug. 2018, 06:47
S-a urcat în tren cu calul. Ce a urmat este de poveste

Reţelele de sociale s-au „încins” după ce au văzut imagini cu un bărbat care s-a urcat în tren cu calul. Animalul a fost vedeta de necontestat şi toată lumea s-a amuzat, inclusiv compania feroviară OBB care a postat pe site-ul său imaginile insolite. 

În aceste imagini se vede cum un bărbat purtând o pălărie cu boruri mari urcă în tren cu calul său ţinându-l de căpăstru. Imaginile au fost luate în gara Bad Mitterndorf, pe o rută din Alpii austrieci, a mai precizat OBB.

Autorităţile feroviare i-au identificat şi pe cei doi protagonişti ai călătoriei – este vorba despre iapa Frieda şi stăpânul ei, Benni.

Din păcate, cei doi „protagonişti” ai călătoriei au fost rugaţi de către conductorul trenului să coboare. Înainte de această încercare, bărbatul cu calul său încercase să se urce în alte două trenuri.  

Compania feroviară a luat notă cu umor de această aventură şi a difuzat imaginile amuzante pe reţelele de socializare.

În Austria, numai animalele „de talie mică şi bine educate, care nu reprezintă vreun pericol” au voie să călătorească în tren, iar câinii trebuie să aibă şi botniţă , dar şi cu bilet de călătorie, a mai informat societatea de cale ferată austriacă.