S-a urcat la volan aproape de COMĂ ALCOOLICĂ: Un şofer din VASLUI a făcut circ când a fost oprit de poliţişti

Poliţiştii rutieri din Vaslui au avut surpriza să găsească în trafic un bărbat cu o alcoolemie de 1,31 alcool pur în aerul expirat. Şoferul era atât de beat încât nu a mai ştiut cât a băut, de unde venea şi încotro se îndrepta.

RomaniaTV.net
24 oct. 2013, 20:30
S-a urcat la volan aproape de COMĂ ALCOOLICĂ: Un şofer din VASLUI a făcut circ când a fost oprit de poliţişti

Poliţiştilor nu le-a venit să creadă când au văzut că bărbatul avea o alcoolemie atat de mare şi conducea maşina. De altfel şoferul nici nu a fost în stare să tragă pe dreapta, potrivit România TV.

Citeşte şi De la şcoală, direct la Urgenţă. Un elev a ajuns la spital în COMĂ ALCOOLICĂ, după ce a băut cu colegii

Bărbatul de 53 de ani a rămas pieton şi s-a ales cu dosar penal. Mai mult, bărbatul a spus că a băut un singur pahar de vin, cu toate că a confundat stânga cu dreata când a oprit, fiind la un pas să lovească şi poliţistul care l-a oprit. Autorităţile au făcut filtre tocmai pentru că în Vaslui este sărbătoare, iar fanafara militară a avut spectacol. Aşa se explică şi cheful de distracţie al bărbatului. În acelaşi timp, şoferul nici nu mai ştia unde a băut şi încotro se îndrepta.

Citeşte şi Un şofer beat a intrat cu maşina într-un bar VIDEO

Un pahar de vin am băut acasă. Atât am băut„, a explicat bărbatul înainte să declare că în prezent se duce tot acasă.

Conducătorul auto a fost transportat la Spitalul Judeţean Vaslui pentru a i se recolta probe biologice în vederea stabilirii alcooleiei. Va fi cercetat pentru comiterea infracţiunii de conducere pe drumurile publice având îmbibaţia alcoolică peste limita legală„, a explicat Iulian Munteanu, purtător de cuvânt al Poliţiei Rutiere Vaslui.