S-au aliniat planetele. Mesajele apocaliptice ASCUNSE din Biblie. VIDEO

În aceste zile, Marte, Venus şi Luna se află într-o conjunctură extrem de rară, un aliniament care poate avea efecte mai puţin faste asupra Pamantului, scrie express.co.uk. 

23 feb. 2015, 12:49
S-au aliniat planetele. Mesajele apocaliptice ASCUNSE din Biblie. VIDEO

Specialiştii spun că spectacolul ceresc este evenimentul astronomic al anului, mai ales că orbitele planetelor pot fi vizibile cu ochiul liber.

Cu toate acestea, aliniamentul reînvie predicţii din mitologia antică, ce avertizează că fenomentul straniu va avea urmări întunecate şi sinistre. 

Dispariţia oamenilor de pe Terra, INEVITABILĂ

Mai mult, bizarul eveniment este asociat cu ceea ce unii spun ca va fi „Sfarsitul Lumii”. De asemenea, în trecut, un aliniament de acest gen au precedat fenomenul de „Lună în sânge” – eveniment despre care se spune că marchează cea de-a doua venire a lui Hristos.

Biblia avertizează că „soarele se va preface în întuneric şi luna în sânge, înainte de marea şi teribila zi în care Domnul va veni”.

O aliniere similară Venus-Marte din mai 2011 a coincis cu un val de furtuni severe, inundaţii şi tornade pe teritoriul Americii. Vânturi devastatoare au rupt copaci şi cabluri de alimentare în statul Kansas, cea mai violentă fiind tornada Joplin.

Pastorul american Mark Biltz spune că mesajele ascunse din Vechiul Testament avertizează asupra faptului că Apocalipsa este iminentă atunci când planetele se comportă ciudat.