S-au aprins luminile de sărbători în Sectorul 3 al Capitalei. Primarul Robert Negoiță anunță premiera din acest an: „Am împodobit bulevardele cu luminițe, nu doar parcurile”

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, a aprins luminile de sărbători, joi seara, și a anunțat că este primul an în care sunt împodobite și bulevardele, nu doar parcurile.

24 nov. 2022, 23:43

Robert Negoiță a fost prezent în Piața Alba Iulia din Capitală, la evenimentul „DARcembrie”, în cadrul căruia s-au aprins luminile de sărbători și a fost și un spectacol de muzică.

„Cetăţenii Sectorului 3 şi mai ales copiii merită să fie întâmpinaţi cu lumini de sărbătoare în această frumoasă perioadă a anului. Anul acesta am considerat că trebuie să marcăm luna cadourilor aşa cum se cuvine pentru o capitală europeană. Este primul an în care am împodobit bulevardele cu luminiţe şi nu doar parcurile, aşa cum am făcut în ceilalţi ani”, a declarat primarul Robert Negoiţă.

În acest an, în Sectorul 3 au fost montate 2.433 de echipamente LED, dintre care: 984 de perdele şi şiruri luminoase; 122 traversări; figurine şi medalioane cu tehnologie LED, având consum redus de energie electrică, cu diverse forme specifice sărbătorilor de iarnă: steluţe, brad, sfere, fulgi de nea, cadou.

Decorațiunile de sărbători au fost amplasate în următoarele 19 zone din sector: bd. Unirii tronson între Piaţa Unirii – Piaţa Alba Iulia; bd. Decebal tronson între Piaţa Alba Iulia – Piaţa Muncii; bd. Burebista tronson între Piaţa Alba Iulia – C. Dudeşti; Calea Dudeşti tronson între bd. Burebista – M. Bravu; bd. Mihai Bravu tronson între Splai – Piaţa Muncii; bd. Camil Ressu tronson M. Bravu – bd.1 Decembrie 1918; bd. N. Grigorescu tronson între C. Ressu – L. Rebreanu; bd. Lucreţiu Pătrăşcanu; bd. Theodor Pallady; bd. Mircea Vodă; Rond Piaţa Alba Iulia; Piaţa Muncii; Intersecţia Mihai Bravu – Calea Dudeşti; Intersecţia Dristorului – bd. Camil Ressu; Intersecţia Câmpia Libertăţii – L. Rebreanu; Intersecţia L. Rebreanu – N. Grigorescu; Intersecţia Camil Ressu – N. Grigorescu; Parcul IOR; Intrare Parc Titanii.

Robert Negoiță a relatat, pe pagina sa de Facebook, scurtul dialog pe care l-a avut cu un băiețel entuziasmat de aprinderea luminițelor din Sectorul 3.

„Când ești cu adevărat și cât se poate de serios luat la întrebări

– Le-ați aprins, le-ați aprins?

– Da, puștiule, le-am aprins”, a scris primarul pe Facebook.

Citește și EXCLUSIV Firmele private i-au stins „luminiţele” lui Nicuşor Dan. Nimeni nu a vrut să facă acte caritabile de Crăciun cu „Grinch-ul” Capitalei

Citește și Ce tupeu! Nicușor Dan cerșește de la firmele private și publice luminițele de Crăciun pentru București! Le vrea gratis pentru că primăria n-are bani de așa ceva!