Sute de oameni s-au călcat în picioare pentru a vedea gratuit filmele lui Nicolaescu VIDEO

Publicat: Sâmbătă, 05 Ianuarie 2013 08:31 // Actualizat: Sâmbătă, 05 Ianuarie 2013 14:53 // Sursa: RTV.net

După ce mai multe cinematografe din ţară au anunţat că vor proiecta filmele lui Sergiu Nicolaescu, oamenii s-au înghesuit pentru a vedea încă o dată, gratis, peliculele maestrului.

La Târgu Jiu, oamenii s-au călcat în picioare pentru un loc la filmele lui Sergiu Nicolaescu. În jur de 100 de persoane au rămas la porţi, sala dovedindu-se neîncăpătoare pentru toţi cei care au dorit să revadă peliculele regizorului care s-a stins din viaţă la vârsta de 82 de ani.

Sute de oameni au umplut cinematograful din Târgu Jiu, care poartă, de altfel, numele maestrului, care a şi participat, în urmă cu o lună, chiar în prezenţa lui Nicolaescu. Mulţi dintre ei s-au declarat marcaţi de filmele lui Nicolaescu şi au avut numai cuvinte de apreciere pentru acesta.

Şi la Cluj zeci de oameni de toate vârstele au venit la cinematograf pentru a vizona filmele semnate de Sergiu Nicolaescu. Pelicula "Dacii", regizată în 1967, a fost primul film rulat.

Filme semnate de Sergiu Nicolaescu vor rula şi sâmbătă noapte între orele 22.00 şi 05.00, la cinema Patria din Bucureşti, la cinematograful "Sergiu Nicolaescu" din Târgu-Jiu, dar şi la sălile de cinema "Florin Piersic" din Cluj-Napoca, Patria din Craiova şi Premiera din Ploieşti.

Sergiu Nicolaescu a murit, joi, la Spitalul Elias, în urma unor complicaţii cardiace şi pulmonare severe, care nu au răspuns la tratamentul intensiv aplicat după ce regizorul a fost operat de peritonită. Trupul neînsufleţit al regizorului Sergiu Nicolaescu, depus la Cercul Militar, unde lumea i-a putut aduce un ultim omagiu, va fi incinerat sâmbătă, la ora 12.00, la crematoriul Vitan Bârzeşti din Bucureşti. Incinerarea ar urma să aibă loc într-un cadru restrâns, nefiind permis accesul presei.

Vineri seară a apărut însă o răsturnare de situaţie care ar putea da peste cap programul stabilit de familie, după ce fiul nelegitim al lui Sergiu Nicolaescu a cerut oprirea incinerării, pentru efectuarea unui test ADN în scopul stabilirii paternităţii.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
cinematograf filme Sergiu Nicolaescu Sergiu Nicolaescu sergiu nicolaescu a murit
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
05 ian 12:17
...filmele semnate de Sergiu Nicolaescu. Pelicula “Dacii”, regizată în 1967, a fost primul film rulat, potrivit Romania TV. Article source: ...
1
EUR
4.8378
RON
04 Jul
noapte 22 °
zi 35 °
Ultimele joburi adaugate
24 H