S-au epuizat cele 20.000 de bilete pentru finala Ligii Europa

Tichetele scoase la vânzare pentru fanii din România s-au epuizat în mai puţin de 36 de ore, în condiţiile în care la meciurile din Liga I abia se strâng 15.000 de spectatori pe etapă.

RomaniaTV.net
30 nov. 2011, 10:59
S-au epuizat cele 20.000 de bilete pentru finala Ligii Europa

Suporterii români au abandonat fotbalul autohton, dar sunt flămânzi de fotbal de calitate. O dovadă clară în acest sens este faptul că în mai puţin de două zile s-au epuizat toate cele 20.000 de bilete alocate fanilor din România, pentru finala Ligii Europa.

Anunţul a fost făcut de FRF, printr-un comunicat: „În jurul orei 21.00 a zilei de ieri, 29 noiembrie a.c., a fost epuizată cota de 20.000 de bilete de intrare, alocată de UEFA pieţei româneşti, pentru finala UEFA Europa League, ediţia 2011-2012, programată la data de 9 mai 2012, pe Naţional Arena din Bucureşti.

În situaţia în care, până pe 18 decembrie a.c. (data încheierii oficiale a vânzării de bilete pe teritoriul României), vor apărea anulări de comenzi/cumpărări de bilete, cuantumul respectiv va fi repus în vânzare, pe acelaşi site specializat, partener oficial al FRF, www.biletefotbalonline.ro.

Pentru a putea vizualiza situaţia biletelor, este necesară crearea de conturi pe site-ul menţionat, doar posesorii de conturi beneficiind de acces la această situaţie şi având posibilitatea de a achiziţiona bilete, dacă ele vor fi repuse în vânzare. Reamintim faptul că principiul rămâne neschimbat, adică “primul venit, primul servit”.