S-au făcut de râs la propria NUNTĂ. Miri şi invitaţi în ipostaze de toată JENA GALERIE FOTO

Când este vorba despre fotografiile de nuntă pentru albumul de familie este de înţeles grija pe care mirii o acordă acestui aspect, deoarece este un moment crucial pentru amintirile din familia nou creată. Însă uneori, din prea mult patos sau pretenţie de originalitate, mirii o dau în bară chiar din prima zi a căsniciei lor făcând fotografii de nuntă de toată jena.

13 ian. 2015, 10:12

Indiferent cât de tare se iubesc cei doi însurăţei nu este de bonton ca în albumul de nuntă să stea călare unul peste altul, nu de alta, dar poate şi copiii ar trebui să poată vedea fotografiile din ziua cea mare, scrie evz.ro.

Citeşte şi Te căsătoreşti în 2015? Află în ce zile nu ai voie să faci NUNTĂ

Mai sunt şi situaţii când mirii se iau după ideile neinspirate ale unui fotograf, iar rezultatul este un dezastru vizual, imagini care te fac să o iei la fugă.

De la domnişoare cu mireasa în cadă, la o mireasă crispată când e dată pe spate de mirele cei îi suflă în decolteu, ori miri ce se chinuie să respire după ce s-au muncit să ofere un sărut sub apă demn de a fi surprins de ochiul aparatului, sunt situaţii pe care nimeni nu le poate vrea imortalizate la nunta sa.

Citeşte şi A fost părăsit de IUBITĂ înainte de NUNTĂ şi avea deja plătită LUNA de MIERE. Ce a făcut bărbatul este UIMITOR

Şi totuşi acest gen de imagini împânzesc internetul şi, după cum o dovedesc, nu sunt doar o modă trecătoare, ci mostre care arată că prostia n-are nici timp, nici graniţe.