S-au făcut praf. Doi oameni au murit, iar alţi trei au fost răniţi într-un accident pe E70 VIDEO

Două persoane au murit, iar alte trei au fost rănite în urma unui accident produs, miercuri dimineaţă, pe DE 70, în localitatea Pileşti, judeţul Dolj, după ce un autoturism a intrat pe contrasens şi s-a ciocnit cu o altă maşină, în care se aflau cetăţeni bulgari.

RomaniaTV.net
19 sept. 2012, 12:04
S-au făcut praf. Doi oameni au murit, iar alţi trei au fost răniţi într-un accident pe E70 VIDEO

Accidentul a avut loc miercuri, în jurul orei 7.45, în localitatea doljeană Pileşti, situată la aproximativ zece kilometri de Craiova, după ce un autoturism Fiat Doblo a intrat pe contrasens şi a lovit frontal o maşină Volkswagen Golf, care circula regulamentar.

Comisarul-şef Marius Stamin de la Serviciul Poliţiei Rutiere Dolj a declarat că din primele cercetări reiese că autoturismul Fiat a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu autoturismul Volkswagen, înmatriculat în Germania şi condus de un cetăţean bulgar.

În autoturismul Volkswagen se aflau trei cetăţeni bulgari, iar poliţiştii urmează să stabilească din ce cauze s-a produs accidentul.

La locul accidentului au ajuns trei ambulanţe, un echipaj SMURD şi unul de la descarcerare.

Potrivit medicului SMURD Dan Stănculeasa, patru persoane au fost găsite încarcerate.

Medicii SMURD au încercat timp de 45 de minute să îl resusciteze pe şoferul maşinii care a intrat pe contrasens, care era în stop cardio-respirator, însă acesta a murit.

Cei trei răniţi – un pasager din Fiat şi doi din Volkswagen – au fost transportaţi la Spitalul de Urgenţă Craiova, având multiple traumatisme.

În urma accidentului, circulaţia pe E 70 a fost blocată timp de peste o oră, formându-se cozi pe câţiva kilometri în ambele sensuri de mers.