S-au găsit primii vinovaţi în cazul morţii lui Ionuţ. AFLĂ CINE SUNT

Administraţia Domeniului Public al Sectorului 2, reprezentanţii SC Tei Rezidenţial şi Constantin Ciorăscu, proprietarul terenului unde Ionuţ Anghel a fost omorât de câini, sunt urmăriţi penal în dosarul în care se fac cercetări pentru ucidere din culpă.

RomaniaTV.net
27 sept. 2013, 13:28
S-au găsit primii vinovaţi în cazul morţii lui Ionuţ. AFLĂ CINE SUNT

Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie a anunţat, vineri, că reprezentanţii legali ai Administraţiei Domeniului Public (ADP) al Sectorului 2, ai SC Tei Rezidenţial SRL Bucureşti, precum şi Constantin Ciorăscu au fost citaţi pentru a li de aduce la cunoştinţă că învinuirile şi pentru a fi audiaţi în calitate de învinuiţi, în cauza având ca obiect decesul lui Ionuţ Anghel.

Procurorii Secţiei de urmărire penală şi criminalistică fac cercetări în acest doosar pentru ucidere din culpă, a percizat sursa citată, într-un comunicat de presă.

„Pentru garantarea dreptului la apărare al învinuiţilor, alte date (inclusiv momentul audierii) nu pot fi făcute publice la acest moment”, a mai arătat Parchetul instanţei supreme.

Ionuţ Anghel, în vârstă de patru ani, a murit în 2 septembrie, după ce a fost atacat de câini, pe un teren din apropierea Parcului Tei.

VEZI ŞI Ultimele clipe ale lui Ionuţ, copilul ucis de câinii maidanezi, surprinse de camerele din Parcul Tei VIDEO

Decesul a fost cauzat de hemoragia externă, pe corpul copilului fiind găsite sute de plăgi, declara în 3 septembrie medicul care a făcut autopsia, Abdo Salem, de la Institutul Naţional de Medicină Legală (INML). Medicul preciza că doar pe tălpile copilului de patru ani nu au fost găsite plăgi, restul corpului fiind cu sute de muşcături de câini.

Dosarul penal a fost deschis în 3 septembrie de Parchetul Tribunalului Bucureşti, iar o zi mai târziu ancheta a fost preluată de procurorii Parchetului instanţei supreme.