S-au îmbătat în luna de miere şi au luat o DECIZIE-ŞOC. Acum, toată lumea ÎI ŞTIE

Gina Lyons, în vârstă de 33 de ani, și soțul ei, Mark Lee, de 35 de ani, ar putea regreta o decizie pe care au luat-o după ce au băut prea multe pahare de rom, pe o plajă din Sri Lanka, unde se aflau în luna de miere.

12 oct. 2018, 08:15
S-au îmbătat în luna de miere şi au luat o DECIZIE-ŞOC. Acum, toată lumea ÎI ŞTIE

Gina Lyons și Mark Lee s-au căsătorit în iunie 2017 și au plecat, la începutul acestui an, într-o lună de miere în Sri Lanka. În prima lor seară în Sri Lanka, au sărbătorit pe plajă și au consumat câteva sticle de rom. Atunci când unul dintre barmani le-a spus că împrumutul pentru hotel fusese aproape plătit, cei doi s-au gândit că ar fi o idee bună să preia ei restul împrumutului și să îl plătească, lucru care i-ar fi costat 30.000 de lire sterline pe o durată de 3 ani, iar suma s-ar fi împărțit în 10.000 de lire pe an, scrie Mirror.

„Hotelul ni s-a părut foarte ieftin și nu prea bine amenajar, dar era chiar pe plajă și avea un aspect rustic care ne-a plăcut. Ni s-a părut o idee genială, pentru că eram foarte beți”, a povestit Gina Lyons.

Pe lângă cele 30.000 de lire sterline, ei au mai achitat 7.000 de lire pentru taxe și obținerea unor autorizații de funcționare, precum și alte 6.000 de lire pentru a redecora hotelul. La aproape un an de când au bătut palma cu proprietarul, cei doi au renovat hotelul și au pornit propria lor afacere, redenumindu-l „Lucky Beach Tangalle”.

Cele mai frumoase destinaţii pentru luna de miere

Trei luni mai târziu, cei doi au aflat că vor avea un copil, lucru care, spun ei, le-a dat un pic planurile peste cap.

„M-am simțit ca o mamă rea, pentru că irosisem toți banii ăstia pe o afacere care ar fi putut să fie un eșec. Deja aveam datorii pentru nuntă, locuiam într-un apartament mic și mai urma să avem și un copil. Însă cum răul era deja făcut, am decis să ne asumăm responsabilitățile și să facem tot ce ne stă în putere pentru ca lucrurile să meargă bine”, a mai spus Gina Lyons.