S-au reluat examenele pentru permisele auto. Cozi de sute de oameni la Direcţia de Înmatriculări şi Permise Auto

Examenele pentru obţinerea permisului auto s-au reluat începând cu data de 15 iunie. Programările pentru susţinerea examenului se fac în funcţie de vechimea dosarului de şcolarizare. La Direcţia de Permise şi Înmatriculări din Bucureşti, sute de persoane s-au aşezat la coadă încă de la 6 dimineaţa, deşi instituţia s-a deschis la 8. 

RomaniaTV.net
15 iun. 2020, 15:10
S-au reluat examenele pentru permisele auto. Cozi de sute de oameni la Direcţia de Înmatriculări şi Permise Auto

Oamenii, care aşteaptă de trei luni să poată susţine examenul pentru permis, s-au așezat la coadă a Direcția de Înmatriculări și permise auto din Pipera – București – din zori, deși, la proba teoretică, este posibilă programarea online, informează Ştirile Pro TV.

În medie, o persoană petrece înăuntru aproximativ 10 minute, fie că își preschimbă permisul, își înmatriculează mașina sau suține proba teoretică pentru obținerea permisului de conducere. 

Citeşte şi Ouăle de raţă cumpărate de la supermarket au făcut pui: „Am fost atât de încântată când au eclozat”

În momentul în care o persoană se programează pentru examen și ajunge să susțină proba teoretică, trebuie să respecte câteva reguli:

– Să poarte mască de protecție;

– Să nu vină însoţite de prieteni sau rude, ca să nu se creeze aglomeraţie;

– Să păstreze distanța de 1,5 metri față de ceilalți candidați, atunci când se aşază la coadă.

Până la ora prânzului, 500 de persoane au susținut deja proba teoretică pentru obținerea permisului de conducere. Programul pentru proba teoretică se termină la ora 15:00. Pentru celelalte ghișeele sunt deschise până la ora 20:00, de luni până vineri, informează sursa citată.