S-au stabilit câștigătorii celei de a XV-a ediții a Circuitului Național FRT. Veşti bune pentru tenisul românesc

Patrik David Bolduț a câștigat cea de-a XV-a ediție a Circuitului Național FRT "Trofeul Dr. Oetker", după ce l-a învins în finală, cu scorul de 6-0, 6-4, pe Albert Ionuț Pipie. La fete, s-a impus Maria Pop, după ce a învins-o în finală, cu scorul de 6-1, 6-2, pe Ștefania Boroș.

26 aug. 2021, 16:10
S-au stabilit câștigătorii celei de a XV-a ediții a Circuitului Național FRT. Veşti bune pentru tenisul românesc

S-au stabilit câștigătorii celei de a XV-a ediții a Circuitului Național FRT. „A fost un turneu foarte dificil, am avut niște adversari foarte buni. A fost foarte bună organizarea, iar terenurile au fost excelente”, a declarat Patrik David Bolduț. „Finala a fost foarte grea, adversara mea a jucat foarte bine. Cred că este a patra oară când ne întâlnim, mă bucur. Baza Tenis Club Curtea de Argeș este frumoasă, terenurile sunt bune. Mi-a plăcut foarte mult că am primit pizza și Paula Pudding, le-am savurat pe toate. Mulțumesc sponsorilor și organizatorilor”, a declarat Maria Pop.

S-au stabilit câștigătorii celei de a XV-a ediții a Circuitului Național FRT

Perechea Karlo Piticaru / Rafael Marin a câștigat proba de dublu masculin, după ce a învins în finală, cu scorul de 6-3, 6-3, pe Patrik David Bolduț / David Cercel. La fete, s-a impus perechea Maria Pop / Veronica Cervac, în urma neprezentării în finală a dublului Ștefania Boroș / Medeea Fereștean.

“Trofeul a venit cu o mare surpriză și o mare bucurie, pentru prima dată la startul competiției am avut turnee de calificare, atât la fete, cât și la băieți. Dacă până anul trecut am avut Circuitul Național Trofeul Victor Hănescu, anul acesta s-a trasformat în Circuitul Național Trofeul Dr. Oetker. Ne bucurăm că în acest an am organizat la Tenis Club Curtea de Argeș competiții de nivel ridicat, atât pentru copii și juniori, cât și pentru seniori. Sperăm ca toți copiii să fie mulțumiți de condițiile pe care le oferim aici. Terenurile sunt foarte bine puse la punct și nici ploaia nu a perturbat buna desfășurare a competiției, sportivii putând să-și arate îndemânarea”, a declarat directorul turneului, Gheorghe Borțan.

„Cred că fiul meu (n.r.  – David Cercel) s-a descurcat foarte bine, a fost un meci bun, o finală frumosasă de dublu. Cred că atunci când muncești și nu cedezi, câștigi mai mult. Legat de turneu, edițiile sunt din ce în ce mai puternice. Toată lumea laudă acest turneu, participarea este numeroasă, iar nivelul este ridicat, asta s-a vorbit și în rândul părinților. Este considerat un turneu național, unde vin cei mai buni copii ai noștri. Este o bază foarte frumoasă, terenurile arată foarte bine, au făcut față chiar și la cât a plouat. Cred că fără sponsori, organizatorilor le este foarte greu. Dr. Oetker este unul dintre cei mai importanți sponsori nu numai ai acestui turneu, ci al tuturor competițiilor importante din tenis. Un rol foarte important în tenis îl au sponsorii și oamenii pasionați de sport”, a declarat Alina Tecșor-Cercel, vicepreședinta FR Tenis.