S. Barbu: Vreme s-a speriat că este foarte mult de muncă; Berca nu mai avea cum să activeze în PDL

Sulfina Barbu a declarat, miercuri, pentru Mediafax, că Valerian Vreme a plecat din PDL pentru că "s-a speriat că este foarte mult de muncă", iar Gabriel Berca a demisionat din partid deoarece "şi-a ales alt drum".

RomaniaTV.net
24 apr. 2013, 12:56
S. Barbu: Vreme s-a speriat că este foarte mult de muncă; Berca nu mai avea cum să activeze în PDL

„Regret că Valerian Vreme a plecat din PDL exact când era nevoie de el la reconstrucţia partidului. Consier că Valerian Vreme s-a speriat că este foarte mult de muncă. Tot Valerian Vreme a spus că organizaţia de Bacău a fost lăsată de domnul Berca într-o situaţie financiară dificilă, cred că asta l-a speriat pe domnul Vreme. Consider că avea datoria să facă acest efort din moment ce partidul l-a promovat în funcţia de ministru. Dar sunt colegi care stau confortabil când sunt promovaţi în funcţii publice şi mai puţin confortabil când trebuie să facă un efort pentru a sprijini partidul”, a spus Sulfina Barbu.

În legătură cu demisia lui Gabriel Berca din PDL, Sulfina Barbu a arătat că acesta nu mai avea cum să activeze în PDL după ce a fot numit consilier prezidenţial.

„În legătură cu domnul Berca, nu am ce să comentez. Fiind consilier prezidenţial, nu avea cum să activeze în PDL. Dânsul şi-a ales acest drum în momentul în care a acceptat funcţia de consilier prezidenţial”, a mai spus Sulfina Barbu.

Deputatul Valerian Vreme a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, că a demisionat din PDL pentru că nu se mai regăseşte în actualele demersuri pe care le face conducerea partidului şi va activa ca parlamentar independent până va adera la alt partid.

Consilierul prezidenţial Gabriel Berca a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, că a demisionat din PDL deoarece nu poate să accepte „blatul care se face la organizaţia Bacău, cu ştirea lui Gheorghe Flutur”, el susţinând că este pusă o conducere interimară la această organizaţie „la înţelegere cu USL”

Berca a precizat că în calitate de consilier prezidenţial nu avea dreptul să ocupe funcţii de conducere în partid. El a explicat că demisionase din funcţia de preşedinte al organizaţiei PDL Bacău odată cu preluarea postului de consilier prezidenţial.