Să îl ajutăm pe Dragoş. La doar 15 ani, diagnosticat cu hepatită autoimună

Dragoș Zupcu, în vârstă de 15 ani, are nevoie urgent de un transplant hepatic, după ce a fost diagnosticat cu hepatită autoimună. Părinții, colegii și prietenii au făcut tot posibilul, însa acum are nevoie și de ajutorul nostru.

RomaniaTV.net
23 feb. 2012, 19:08
Să îl ajutăm pe Dragoş. La doar 15 ani, diagnosticat cu hepatită autoimună

„Sunt un copil obişnuit, elev în clasa a VIII-a la Colegiul Naţional (noi cei de la Naţional suntem siguri că este cea mai bună şcoală din oraş), căruia îi place şcoala, dar şi calculatorul. În timpul liber alerg alături de Ozy, câinele meu, iar când ajung la Popricani, îmi îngrijesc bradul pe care l-am plantat în grădina casei noastre de acolo. Am fost învăţat mereu să particip la concursuri, să lupt pentru a câştiga, dar îmi plac, în egală măsură, şi momentele pe care le pot petrece în faţa plaşelor pentru desen sau zilele din perioada sărbătorilor când mama face cozonaci.

Cred că pot fi un medic bun şi mă pregătesc pentru a fi elev de liceu, tot la Colegiul Naţional, şi apoi pentru a fi student la Facultatea de Medicină”, scrie Dragoş pe site-ul său.

Totul era bine și frumos până ce necazul i-a mutat copilăria de pe băncile școlii pe patul de spital. El a fost diagnosticat cu hepatită autoimună şi acum are nevoie urgent de un transplant hepatic.

Dragoş este internat la Spitalul Fundeni, unde se află zilnic circa 8-10 ore sub tratament perfuzabil şi perioadic transfuzii de sânge. Singura lui şansă este un transplant în străinătate, aşa cum i-a fost recomandat de medici.

Costurile operației în străinătate sunt cuprinse între 140.000 și 160.000 euro. Familia lui Dragoş a reuşit să strângă o parte din bani, dar încă mai are nevoie de ajutor.

Cine doreşte să îl ajute pe Dragoş, poate dona bani în conturile:

Cont EURO: RO46VBBU2511IS1286741101
Cont LEI: RO11VBBU2511IS1286742701

Citeşte mai multe despre Dragoş şi despre boala sa, pe site-ul lui, ajutalpedragos.ro.