„Să-l văd că-mi zice „mamă” şi pot să mor”. VEZI MĂRTURIA mamei băiatului împuşcat în Capitală

Mama băiatului împuşcat în cartierul Vitan din Capitală este încă îngrozită de ceea ce i s-a întâmplat fiului său şi crede că minunea glonţului care s-a oprit în telefonul mobil a venit din cer, de la tatăl băiatului, care a murit în urmă cu şapte ani. O echipă România TV a filmat, în exclusivitate, mărturia femeii cu o cameră ascunsă.

RomaniaTV.net
01 dec. 2012, 09:43
„Să-l văd că-mi zice „mamă” şi pot să mor”. VEZI MĂRTURIA mamei băiatului împuşcat în Capitală

Mama lui Răzvan Isăilă, bărbatul găsit împuşcat în cartierul Vitan din Capitală, este încă şocată de ce i s-a întâmplat fiului ei. Ea a plâns şi a tremurat pe întreaga durată a dialogului purtat prin crăpătura uşii cu echipa de jurnalişti de la România TV.

Am zis că poate a fost tatăl lui pe lângă el! Soţul meu nu mai este de şapte ani. Să-l ajute Dumnezeu să-l văd acasă! Nu vreau decât să-mi zică „mamă”! Atât! Să-l văd că-mi zice „mamă” şi pot să mor! Viaţa mă încearcă prea mult! Este un copil foarte cuminte şi nu ştiu de ce „a căzut”. Asta vreau eu să cred: că a fost confundat cu cineva. Şi marea majoritate tot aşa zice”, a spus mama băiatului.

Femeia nu crede într-o răzbunare şi nu ştie nimic despre cetăţeanul turc despre care presa a scris că ar avea un copil cu iubita lui Răzvan.

„Nu ştiu decât că erau fericiţi copiii mei. Eu nu ştiu de turc. Nu ştiu nimic! Eu nu ştiu decât că a fost căsătorită. Eu i-am văzut când veneau la mine că erau foarte bine şi erau foarte fericiţi. Copilul meu nu se simţea ameninţat„, a mai povestit femeia.

Părinţii concubinei sunt foarte deranjaţi de detaliile apărute în presă. „Fata mea a fost căsătorită cu un român, nu cu un turc! Copilul ei este făcut cu un român, nu cu un turc!”, a spus mama concubinei victimei.

Vecinii de bloc ai Mirelei, concubina bărbatului împuşcat, susţin, însă, povestea. „Bărbatul ei a fost turc, iar copilul îl are cu turcul. Nu ştiu dacă este divorţată sau nu de turc”, a spus un vecin.

În tot acest timp, paza secţiei de Terapie Intensivă a Spitalului Floreasca a sporit. „Nu ne lasă nici pe noi să intrăm în salon. De-abia a reuşit să intre mama lui şi cu gagica-sa. Tebuie să vină cineva de la „Capitală”: Numai în prezenţa lui”, a precizat agentul de pază.