SABIF: 1.079 de solicitări înregistrate în ultimele 24 de ore

Serviciul de Ambulanță București-Ilfov a înregistrat în ultimele 24 de ore 1.079 de solicitări, dintre acestea 710 au reprezentat urgențe de cod roșu și galben, a declarat managerul SABIF, Alis Grasu.

18 ian. 2016, 07:41
SABIF: 1.079 de solicitări înregistrate în ultimele 24 de ore

„În ultimele 24 de ore, 1.079 de persoane au avut nevoie de ambulanță în București și Ilfov, dintre acestea 710 persoane au prezentat urgențe de cod roșu și cod galben. Dintre urgențe, 79 de persoane se aflau în loc public”, a declarat, pentru Agerpres, managerul SABIF, Alis Grasu.

Potrivit managerului, SABIF intervine cu 49 de echipaje de urgență, 18 echipaje de consultații, 12 de transport, în prezent fiind 13 cazuri în așteptare, dintre care 7 sunt de transport neasistat la spital.

Citeşte şi Imagini de groază, judeţe înghiţite de nămeţi. Oamenii au coborât din trenuri şi au plecat pe jos prin viscol

„Și angajații SABIF au ajuns cu dificultate, pentru că avem mulți angajați care sunt navetiști din județele Ialomița, Giurgiu, Teleorman”, a mai spus Alis Grasu.

Ea a arătat că pe străduțele laterale se circulă cu dificultate, pe de o parte din cauza faptului că zăpada nu este curățată, iar pe de altă parte din cauză că mașinile sunt parcate pe ambele părți ale carosabilului și ambulanțele, mai ales cele de urgență care au dimensiuni mai mari, dar și cele de transport, trebuie să meargă cu foarte mare atenție.

Citeşte şi ROMÂNIA, sub nămeţi: Drumuri închise, copaci cazuţi şi maşini distruse. UPDATE ANUNŢURI INFOTRAFIC