Campion național la skanderbeg, arestat pentru trafic de droguri. Cum a fost prins Sabin Bădulescu

Procurorii DIICOT - Biroul Teritorial Buzău au dispus reținerea pentru 24 de ore a sportivului Sabin Bădulescu, fiind acuzat de trafic de droguri de risc în formă continuată. Tribunalul Buzău a dispus arestarea preventivă a campionului național la skanderberg.

28 mart. 2021, 13:54

Sabin Bădulescu, campion național la skanderbeg, a fost prins în trafic în timp ce avea în maşină un recipient din plastic în care s-ar fi aflat  stupefiante.

„În cauză s-a reținut faptul că, la data de 25.03.2021, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiunilor de serviciu, lucrătorii de poliție din cadrul Secției de poliție rurală Merei au oprit în trafic un autoturism. În timpul legitimării conducătorului auto, un lucrător de poliție a observat pe bancheta din spate un recipient din plastic, ce conținea materie vegetală de culoare verde specifică genului canabis”, se arată într-un comunicat al DIICOT.

Potrivit anchetatorilor, recipientul conţinea aproape 400 de grame de cannabis.

„La data de 26.03.2021, procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Buzău împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul SCCO Buzău au efectuat un număr de 4 percheziții domiciliare, pe raza județului Buzău și a municipiului București, în urma cărora au fost ridicate părți componente ale unei instalații necesare pentru asigurarea unei culturi de canabis, 24 ghivece cu rădăcini de plante tăiate, resturi de materie vegetală cu miros înțepător și aspect specific plantei canabis, precum și 69 de ghivece cu plante de cannabis în stare incipientă de dezvoltare”, mai precizează procurorii DIICOT.

Citeşte şi: Un antrenor din lotul de gimnastică al SUA, campion olimpic, s-a sinucis după ce a fost pus sub acuzare pentru agresiuni sexuale asupra sportivelor

Magistraţii Tribunalului Buzău au dispus vineri arestarea inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile. Surse din rândul anchetatorilor citate de G4Media susţin că bărbatul arestat este sportivul Sabin Badulescu, campion național la skanderberg.

„Acțiunea a beneficiat de sprijinul lucrătorilor de poliție din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Buzău și al ofițerilor de poliție judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Ploieşti şi Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti”, se precizează în comunicatul transmis de DIICOT.

În urmă cu aproape două săptămâni, un fost vicecampion naţional la lupte libere a fost săltat de poliţişti după ce a obligat un bărbat să îi plătească 9.000 de euro! Incidentul a avut loc într-o staţie de autobuz de pe Bulevardul Decebal, unde Kajcza Zsolt a fost prins de poliţiştii Biroului de Combatere a Infracţiunilor Contra Persoanei Oradea în timp ce primea 500 lei de la victima sa, un bărbat de 28 de ani, din Husasău de Tinca.

Citeşte şi: Alertă în Oradea. Fost vicecampion naţional la lupte libere, săltat de poliţişti după ce a obligat un bărbat să îi plătească 9.000 de euro!